Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone kevesebb európai futamot akar



Bernie Ecclestone az Osztrák Nagydíj közvetítése közben, a tévés világadásba bekevert kacifántos grafikával mondott köszönetet a versenynaptárba több min egy évtizedes távollét után visszatérő viadal atyjának, Dietrich Mateschitznek. Volt is miért, a Red Bull főguruja ugyanis egy olyan ékszerdobozt bocsátott a Forma-1 rendelkezésére, amely lazán modernebb, mutatósabb és jobb bármelyik európai versenyhelyszínnél.

Tovább
1

Mateschitz álomhelyszínre vitte az F1-es mezőnyt



Dietrich Mateschitztől, a Red Bull konszern nagyfőnökétől megszokhattuk már, hogy csak és kizárólag a maximummal elégedett. Szellemisége jól tükröződik a hétvégi Osztrák Nagydíj helyszínén, a Red Bull Ringen is: a stájerországi milliárdos úgy gatyába rázta a régi A1 Ringet és környékét, hogy azt túlzás nélkül lehet Európa legszebb, legmodernebb Forma-1-es versenyhelyszínének titulálni.

Tovább
0

Forma-1-es vidékfejlesztés: így csinálja a Red Bull



Javában zajlanak a Forma-1-es vérkeringésbe idén visszatérő Osztrák Nagydíj előkészületei: a spielbergi Red Bull Ringet csinosítgatják, szépítgetik, miközben az energiaitalos nagyvállalat fővezére, Dietrich Mateschitz azon munkálkodik, hogy a verseny megrendezéséből a térség is minél többet profitáljon.

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek