Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így találkozott Webber és Berki Krisztián - fotók



A hétszeres világbajnok német Michael Schumachert tartja "etalonnak" Berki Krisztián, a lólengés olimpiai bajnoka, aki a szombati időmérő edzést a helyszínen tekintette meg a Hungaroringen zajló Forma-1-es Magyar Nagydíjon. A sportolónak különleges élményben volt része, köszönhetően egy lelkes magyar újságírónak, valamint a Red Bullnak és Mark Webbernek.

Tovább
0

Ricciardo bízik a Red Bull-volán megszerzésében



Daniel Ricciardo csütörtökön, a Hungaroringen kimondta, hogy megszerezte a Red Bull-volánt: bár ez csak egy nyelvbotlás volt, amin a versenyző az újságírókkal együtt hangosan nevetett, ám egyre inkább úgy tűnik, hogy az ausztrálnak valóban komoly esélye van arra, hogy 2014-ben elfoglalja Mark Webber pozícióját.

Tovább
0

Vettel Super Marioként hangolt a Magyar Nagydíjra - videó



Sebastian Vettel mindig képes meglepetéseket okozni: múlt hétvégén például azzal robbantott a Red Bull háromszoros világbajnok címvédője, hogy részt vett az energiaitalos vállalat egyik németországi ládaderbijén, ahol ráadásul bepattant a volán mögé is.

Tovább
0

Vettel a saját Infiniti FX-ét kapta 26. szülinapjára



26. születésnapját ünnepli ma Sebastian Vettel, aki az ajándékát már egy nappal korábban átvehette: a Red Bull háromszoros világbajnoka megkapta új cégautóját, azt az Infiniti FX-et, amelyet a saját neve fémjelez.

Tovább
0

Szobrot emeltek Adrian Newey tiszteletére



Bár Sebastian Vettel silverstone-i kiesése keserű pirula volt a Red Bull számára, a csapat agyának, Adrian Newey-nak így sincs sok oka a panaszra. A tervezőzseni egyszerűen fürdik a népszerűségben, s immáron saját szoborral is büszkélkedhet.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek