Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Verstappen miatt kapott kosarat a Red Bull a Ferraritól?



Érdekes pletyka került terítékre Szocsiban a Red Bull motorhajhászatával kapcsolatos spekulációárad közepette: több forrás véli úgy, hogy a Ferrari az ifjú tehetség, Max Verstappen miatt intett be az energiaitalos vállalat nagyobbik csapatának.
Tovább
0

Putyin: Forma-1 éjszaka? De hisz akkor nem lehet látni semmit!




Minden adott ahhoz, hogy a közeljövőben az Orosz Nagydíjat is éjszakai, villanyfényes futamként rendezzék meg Szocsiban. Ezt Vlagyimir Putyin elnök is jóváhagyta - az egyik orosz hírügynökség szerint egy nem is akármilyen párbeszéd során…

Tovább
0

Oroszország a gagyi F1-es portékák új fellegvára



Eddig Kína volt a Forma-1-es gagyi portékák hazája, mostantól azonban a vérkeringésbe frissen bekapcsolódott Oroszországot is ide sorolhatjuk. A Szocsiban tartott összecsapásra kilátogató újságírók és vendégek elképesztő "szurkolói kellékeket" láttak.

Tovább
0

Ide várják az oroszok a Forma-1-es mezőnyt



Az aszfaltcsík már biztosan készen áll Szocsiban az első Forma-1-es Orosz Nagydíjra: a szervezők tájékoztatása szerint pénteken az utolsó réteg aszfaltot is lefektetik a versenypályán, ahol már készen állnak a létesítmények is. A futam ellen politikai fronton egyre komolyabb a tiltakozás és állítólag a sportág berkein belül is vannak, akik hajlanának az október 12-re tervezett viadal bajkottjára.

Tovább
0

McLaren-Ferrari csata a téli olimpián



Nem kell Melbourne-ig várni az idei első McLaren-Ferrari összecsapásra, ugyanis a két Forma-1-es különítmény már Szocsiban, a hétvégén kezdődő téli olimpián is megmérkőzik egymással.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek