Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Egyre vészesebb a helyzet a Force Indiánál?



F1 Forma-1 Force India Vijay Mallya Subrata Roy
Mostanában a Sauber az a Forma-1-es csapat, amely a legközelebb áll a bedőléshez, pedig a számos cáfolat ellenére a színfalak mögött komoly gondok lehetnek a Force Indiánál is. Újabb bizonyítéka ennek az a tény, hogy a társtulajdonos-csapatfőnök Vijay Mallya körül hazájában ismét nagy a felhajtás…

Tovább
0

Cáfolja a vészhelyzetet a Force India



Cáfolja a Force India istálló azt a napokban szárnyra kelt spekulációt, amely szerint azért hagyják ki az előszezont megnyitó jerezi tesztelést, mert súlyos pénzügyi problémák hátráltatják a VJM08 típusjelű versenyautó építésének befejezését. Ottmar Szafnauer ügyvezető igazgató újfent kiállt a különítmény döntése mellett és alaptalannak nevezte a csődközeli helyzetről szóló híreszteléseket.

Tovább
0

Force India: Perez dobogója üzenetértékű



Sergio Perez múlt vasárnapi, szahíri 3. helyezése azt üzeni, hogy kevés pénzből is lehet versenyképes teljesítményt nyújtani - véli a Force India csapatfőnöke, a roppant elégedett Vijay Mallya. Igaz, azt az indiai milliárdos is elismeri: az ígéretes produkció ellenére tervezni, jósolni nem tudnak a közeljövőre nézve.

Tovább
0

Perez nagyot dobna a Force Indiánál



Bár a bejelentésre egészen csütörtökig várni kellett, Sergio Perez elmondása szerint röviddel a McLaren döntésének nyilvánosságra hozatala után letisztázódott, hogy 2014-től a Force Indiánál folytathatja Forma-1-es pályafutását. A mexikói több évig maradna a silverstone-i csapattal, nagy terveket szövöget és nem riasztónak, sokkal inkább motiválónak tartja, hogy a jelenlegi mezőny legnagyobb tálentumának tartott Nico Hülkenberggel versenyezhet együtt.

Tovább
0

Ön kit ültetne a Force Indiába?



Közeleg a karácsony, de a jövő évi Forma-1-es mezőny legértékesebb, még szabad ülése továbbra is keresi a gazdáját. Vijay Mallya, a Force India tulajdonosa kedvező helyzetben van, szabadon válogathat a tehetséges, pénzes jelentkezők között. Az F+1 Blog arra kíváncsi, hogy Ön kit ültetne Paul di Resta mellé? Kommenteljen!

Tovább
1
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek