Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa, a lestrapált szivar-Audi és a gyanakvó zsaruk



Felipe Massát, a Williams versenyzőjét elég nehéz elképzelni egy lestrapált szivar-Audi volánja mögött, ahogyan cipő nélkül tapossa a pedálokat, pedig volt idő, amikor ez mindennaposnak számított. Ezt a brazil pilóta honfitársától és barátjától, a BMW DTM-es csapatának kötelékét erősítő Augusto Farfustól hallotta az F+1 Blog, ráadásul a túraautós fenegyerek még erre is rátett egy lapáttal…

Tovább
0

Haug rakta le a Mercedes F1-es sikereinek alapjait



Norbert Haugnak, a Mercedes 2012 végén menesztett sportigazgatójának elévülhetetlen érdemei vannak a Forma-1-es alakulat idei sikereiben - véli a csillagos márka DTM-különítményének két F1-es kötődésű versenyzője, Gary Paffett és Paul Di Resta, akik nagyra értékelik a korábbi szakvezető munkásságát.

Tovább
0

Glock jól érzi magát a Forma-1 nélkül is



Ha az emberfia Timo Glock társaságában ül le megtekinteni a Brazil Nagydíjat, óhatatlanul felmerül a kérdés: mit érez, mit gondol a manapság már legendásnak mondható 2008-as interlagosi futamról, amelyen váratlanul belecsöppent a "királycsináló" szerepébe. Az F+1 Blog erről, valamint a DTM-es kilátásokról is megkérdezte a pilótát, aki vasárnap jelen volt a német túraautós széria hungaroringi futamáról szóló szerződés aláírásán.

Tovább
0

Hamilton: megérte a Mercedeshez igazolni!



Aki elvárásokat fogalmaz meg a 2014-es Forma-1-es évaddal kapcsolatban, azt könnyen érheti nagy csalódás - mondta a jövő évi szabályváltozásokkal kapcsolatban az F+1 Blognak Lewis Hamilton vasárnap Hockenheimben, ahol a DTM idényzáróján vendégszerepelt. A brit elégedett a Mercedesnél töltött első idényének eddigi tapasztalataival és megerősítettnek érzi, hogy nem hozott rossz döntést, amikor nevelőegyüttesét, a McLarent hátrahagyva az átigazolás mellett döntött.

Tovább
0

Massa makacsul ragaszkodik a Forma-1-hez



Felipe Massa saját bevallása szerint nem fog "térdre borulni" senki előtt, de az év végi ferraris búcsú után is szeretne a Forma-1-ben maradni. A brazil lát esélyt a folytatásra és igyekszik nemzeti ügynek beállítani a jelenlegi helyzetét...

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek