Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Renault-kamionbaleset: Motorgondok lehetnek miatta?




Noha a Renault F1-es istállója nem erősítette meg, az F+1 Blog információi szerint az erőforrások lapultak abban a kamionban, amely hétfő hajnalban balesetet szenvedett az M1-es autópályán, Győr térségében.

Tovább
0

Hatalmas Renault-fieszta lesz az idei Francia Nagydíj




Teljesen mindegy, hogyan alakul az idei Francia Nagydíj a Renault istálló számára, már most biztos, hogy a márka hatalmas bulit csap majd a hazai futamán. Ezt a futam szervezői és az anyavállalat jelentették be közös közleményben, nagy kérdés azonban, hogy mit tesz majd hozzá ehhez az alakulat, amely a Bahreini Nagydíj egyik legnagyobb lebőgését produkálta.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Mi a gondja Ricciardo híveinek a Renault-val?




Lelkesen szorítanak majd Daniel Ricciardónak a hétvégén esedékes Forma-1-es évadnyitón a honfitársak: a pilótának a közvélekedés szerint vajmi kevés esélye van arra, hogy a Renault-val dobogóra kerüljön, ám a helyi szurkolóknak az F+1 Blog keddi, helyszíni szimatolása alapján mégsem ez a legfőbb gondjuk a francia alakulattal...

Tovább
0

Hülkenberg a jövőjéért küzd idén Ricciardo ellen



Számos izgalmas házi párharcot ígér a 2019-es Forma-1-es szezon, ezek egyike vélhetően a Renault-nál zajlik majd. A franciáknál a sportág meg nem értett zsenijének tartott Nico Hülkenberg ugrik össze a Red Bulltól érkezett Daniel Ricciardóval: a német tudja, hogy ez olyan fontos mérföldkő lesz számára, amely a jövőjét is meghatározhatja.

Tovább
0

Ricciardo csoda helyett kemény munkára készül a Renault-nál



F1 Forma-1 Renault Daniel Ricciardo

Bizakodik Daniel Ricciardo, hogy jól sülhet el az első szezonja új munkaadójánál, a Renault gyári csapatánál. Noha a konszern körül az utóbbi hetekben elég nagy volt a felfordulás, az ausztrál versenyző szerint bizakodásra okot adó híreket kapott Enstone-ból.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek