Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamiltont Alonso követi a csapatfőnöki Top 10-ben



Az idei vb-címet elhódító Mercedes-menő Lewis Hamilton a csapatfőnököket is meggyőzte: a szakvezetők a britet nyilvánították a szezon legjobbjának, mögötte azonban érdekesen alakult a sorrend…

Tovább
0

Kvjat nem riad meg Vettel árnyékától



Ambiciózus célokkal készül a 2015-ös Forma-1-es szezonra Danyiil Kvjat, aki a Toro Rossónál lehúzott debütáló idénye után jövőre már a Red Bullnál kap lehetőséget Daniel Ricciardo mellett. A baskír pilóta megtiszteltetésnek veszi, hogy Sebastian Vettel helyére léphet, ugyanakkor Abu-Dzabiban az újságíróknak leszögezte: nem tartja riasztónak a feladat súlyát.

Tovább
0

Ricciardo készen áll a vezérpilóta szerepkörére



Sebastian Vettel távozásának bejelentése a Red Bull másik versenyzőjét, Daniel Ricciardót is meglepte, azonban az idei szezon szenzációjának számító ausztrál úgy érzi: készen áll arra, hogy az energiaitalos egylet zászlóvivőjévé lépjen elő. A mindig mosolygó pilóta megjegyezte azt is: nem hiszi, hogy idei remeklésének köze van Vettel távozásához.

Tovább
0

Jönnek a Ricciardo nevét viselő gokartok



Jó dolog mostanában Daniel Ricciardónak lenni: a Red Bull ausztrál versenyzője közvetlen főnökeinek is komoly meglepetést okoz idén kiváló szereplésével, amelynek köszönhetően már három futamgyőzelemnél tart és a mezőny egyik nagyágyújává nőtte ki magát. A pilóta neve egyre értékesebb és mostantól egy gokartmárkának is kölcsönzi azt.

Tovább
0

Ricciardóé az idei Bandini-trófea



Kitüntették Daniel Ricciardót: a 2014-es Forma-1-es idény eddigi legnagyobb szenzációja vasárnap az olaszországi Brisighellában vehette át a Lorenzo Bandini-trófeát, amelyet évről évre olyan személyiségeknek adományoznak, akik valami nagyot alakítottak az autósport csúcsosztályában.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek