Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Újabb giga-igazolásra készül a Renault istálló?




Nagyon úgy néz ki, hogy a Renault istállónál tényleg nem viccelnek: az eddig csak vegetáló francia alakulat már dobott egy nagyot Daniel Ricciardo szerződtetésével, friss paddock-pletykák szerint pedig a vezérkar folytatja az erősítést. Ha minden igaz, rövidesen új technikai igazgató érkezhet, mégpedig egyenesen a Mercedestől - vagy a Ferraritól!

Tovább
0

Prost diszkont-csúcsistállót fabrikálna az F1-es Renault-ból




Szakmai berkekben köztudott, hogy a Renault F1-es gyári csapata a többi gyári együtteshez képest krónikusan alulfinanszírozott. Sokan vannak, akik úgy vélik, hogy ezért nem hozta meg az áttörést a különítmény fennállásának első három idénye, Alain Prost, a márka egyik vezére azonban hiszi: jó úton haladnak afelé, hogy visszakapaszkodnak a csúcsra. A Renault lesz a modern Forma-1 első diszkont-csúcsistállója?

Tovább
0

Ricciardo meglépett volna a Red Bulltól?



F1 Forma-1 Daniel Ricciardo Red Bull Racing Ferrari Max Verstappen
Noha paddock-susmorgások szerint Daniel Ricciardo a 2018-as idényt már nem a Red Bull kötelékében képzelte el, az ausztrál pilóta biztosan marad és igyekszik optimizmust sugallni. A hétvégén esedékes Maláj Nagydíj előtt például kijelentette: márkatársával, Max Verstappennel semmiképp sem alkotnak gyengébb párost, mint a Mercedes vagy a Ferrari duója, s reménykednek abban, hogy jövőre végre valóban lehet esély a vb-cím megszerzésére.

Tovább
0

Webber: Csak egy jobb autó kell és Ricciardo világbajnok lesz!



F1 Forma-1 Red Bull Daniel Ricciardo Mark Webber Azerbajdzsáni Nagydíj
Egyetlen dolog hiányzik ahhoz, hogy a vasárnapi Azerbajdzsáni Nagydíjon győztes Daniel Ricciardo világbajnok legyen: egy olyan autó, amellyel rendszeresen eséllyel pályázhat a futamok megnyerésére - vélekedett a Red Bull ászának honfitársa és elődje, Mark Webber. Az expilóta szerint megkérdőjelezhetetlen, hogy az energiaitalos menő potenciálisan alkalmas arra, hogy világbajnok legyen.

Tovább
0

Ricciardót nem törte meg az évadnyitó horrorhétvége



F1 Forma-1 Daniel Ricciardo Ausztrál Nagydíj Red Bull Albert Park

Az előszezon alapján számítani lehetett arra, hogy a Red Bull az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon nem lesz partiban a Mercedes-Ferrari kombóval, így a deficitre felkészülhettek az energiaitalos márka hívei. Arra viszont nem, hogy a helyi menő Daniel Ricciardo számára horrorral ér majd fel a Melbourne-i hétvége: erre maga az érintett sem számított, alaposan meg is viselték a történtek, de elmondása szerint volt egy fontos támasza a küszködés közepette.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek