Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Verstappen nem, csak Ocon esélyes Bottas helyére




Noha erről pletykálnak, nem készül Max Verstappen leigazolására a Mercedes - jelentette ki a bajnokcsapat vezére, Toto Wolff szombaton, a Hungaroringen. A szakvezető tisztázta: ha lesz váltás, akkor csakis Esteban Ocon válthatja Lewis Hamilton jelenlegi csapattársát, Valtteri Bottast. Döntés - ahogyan azt korábban is ígérte - a nyári szünet után várható.

Tovább
0

Hülkenberg távozása nyithat utat Oconnak a Renault-hoz?



...

F1 Forma-1 Nico Hülkenberg Renault Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Francia Nagydíj 2019 Cyril Abiteboul
Noha jelenleg nem versenyez, mégis nagy volt a felhajtás Esteban Ocon körül a Francia Nagydíj hétvégéjén. A gall ifjoncot sokan követelik vissza a mezőnybe, és az F+1 Blog által a helyszínen hallott paddock-pletykák alapján úgy tűnik, hogy ennek 2020-ra lehet is realitása. Ezzel kapcsolatban érdekes forgatókönyvet hallottunk a helyszínen...

Tovább
0

Bottas gyorsan megállapodna a jövőről a Mercedes istállóval




Valtteri Bottas bizakodó azzal kapcsolatban, hogy az idei évad után is a Mercedes kötelékében maradhat. A vb-éllovas finn versenyzőnek házon belül, és állítólag azon kívül is lehet konkurenciája, de reményei szerint gyorsan meg tudnak állapodni a csillagos alakulattal, amikor eljön a jövővel kapcsolatos egyeztetések ideje.

Tovább
0

Forrongó pilótapiac: Sainz a McLarennél, Ocon a Renault-nál?




Noha az élcsapatok esetében a legfontosabb kérdések pilótaügyben már eldőltek, a mögöttes mezőnyben akár földindulásszerű átrendeződés is elindulhat néhány napon belül. Az F+1 Blog lehetséges forgatókönyvek garmadájáról hallott a hockenheimi paddockban…

Tovább
0

Fura módon tenné ki Räikkönent a Ferrari



F1 Forma-1 Osztrák Nagydíj Red Bull Ring Ferrari Kimi Räikkönen Sauber Charles Leclerc Esteban Ocon

Pilótapiaci pletykáktól hemzseg a Forma-1-es paddock az Osztrák Nagydíj helyszínén, Spielbergben, ezek között pedig egészen hajmeresztő sztorikat is hallani, például a Ferrari 2007-es világbajnokáról, Kimi Räikkönenről. Az F+1 Blog a helyszínen azután tudakozódott, hogy igaz-e: a vörösök megalázónak tűnő ajánlattal próbálnak megszabadulni a finntől?

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek