Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Monzából jelentjük: A Merci nem spórolna Hamilton gázsiján



Noha pénteken már a száguldás is beindult az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában, a paddockot nem is annyira az eredmények, sokkal inkább a pilótapiaci spekulációk tartották lázban. A nap folyamán hallottakra és némi bennfentes információval megfűszerezve az F+1 Blog is felállította a maga teóriáját az élmezőny átalakulásával kapcsolatban.

Tovább
0

Petrov és a WTCC: soha ne mondd, hogy soha!



Bár a jövő egyelőre nem biztosított a Forma-1-ben, Vitalij Petrov kizárólag a száguldó cirkuszra összpontosít és legfeljebb vendégként lenne hajlandó megízlelni a túraautó-vb-t (WTCC), amellyel a nyári pletykák összefüggésbe hozták. Monzában kikérdeztük a Caterham orosz pilótáját jelenlegi helyzetéről és a WTCC-pletykáról.

Tovább
0

Meddig harcol egymással Hamilton és a McLaren?



Lewis Hamilton

Míg a Hungaroringen még csak észlelhető volt, Spa-Francorchampsban már ki is domborodott, hogy mennyire elfajult a viszony Lewis Hamilton és a McLaren istálló között. Szerződés, pénz, Twitter: túl sok jó ebből aligha fog kisülni.

Tovább
0

Nem csak szidni, sajnálni is lehet Grosjeant



Romain Grosjean / Lotus

Az a csoda, hogy Romain Grosjeant nem feszítették keresztre azok, akiket kiütött a versenyből a Belga Nagydíjon. A második esélyhez jutó francia pilóta reménységből egycsapásra bűnbakká avanzsált: felelőssége kétségtelen, a büntetése is jogos, mégis lehet sajnálni a 26 esztendős versenyzőt.

Tovább
2

Button rajtelsősége értékesebb egy átlagos pole-nál



Jenson Button / McLaren

Akadt meglepetés és érdekesség bőven a Belga Nagydíj időmérő edzésén, Jenson Button teljesítménye azonban nem csak azért volt kiemelkedő, mert megszerezte a pole pozíciót. A brit varázsolt, szorongatott helyzetben tudott nagyot alkotni és ezzel újfent bebizonyította bírálóinak, hogy a jelenkor legnagyobb klasszisai közé tartozik.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek