Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

F1-es gumik a Tour de France-on



F1 Forma-1 Pirelli Simon Yates Francia Nagydíj Paul Ricard Tour de France
Új területre lép a Pirelli sportrészlege, a Forma-1 és betétfutamainak kizárólagos gumiszállítója mostantól országúti versenykerékpár-abroncsokat is gyárt. Az olasz vállalat új portékáját a Francia Nagydíj szombati napján mutatták be, az új gumival rövidesen a Mitchelton-Scott csapat bringása, Simon Yates hasít majd a Tour de France-on.

Tovább
0

Mesés a Francia Nagydíj régi-új helyszíne




"Remélem, tetszik!" Stephane Clair, a Paul Ricard versenypálya igazgatója, a Francia Nagydíj promótere csütörtök reggel ezzel a kérdéssel és széles mosollyal az arcán fogadott bennünket a paddockban. A válasz semmi más nem lehetett, csakis az, hogy "nagyon", ugyanis a Forma-1-es vérkeringésbe 1990 után visszatérő legendás pálya tényleg nagyon rendben van.

Tovább
0

Itt a feltámadó F1-es Francia Nagydíj nyomvonala



F1 Forma-1 Paul Ricard Francia Nagydíj Romain Grosjean Jean Alesi
Egy ideje már tudjuk, hogy 2018-ban feltámad a Forma-1-es Francia Nagydíj a legendás Paul Ricard versenypályán, immáron pedig az is kiderült, hogy milyen nyomvonalat használ majd a királykategória mezőnye. Amire a legjobban vágytak a versenyzők, az nem teljesül, de többen állítják: így sem lesz oka senkinek a panaszra Le Castellet-ben.

Tovább
1

2018-tól újra lesz Francia Nagydíj az F1-ben



F1 Forma-1 Paul Ricard Francia Nagydíj

Régi-új helyszínnel gyarapszik rövidesen a Forma-1-es menetrend: az F+1 Blog exkluzív információi szerint eldőlt, hogy a Francia Nagydíj visszatér a királykategória vérkeringésébe. A gall szurkolóknak már csak a következő szezont kell kiböjtölniük, 2018-tól már saját felségterületen is szurkolhatnak.

Tovább
0

Újra lehet Francia Nagydíj



Noha tavaly sokat lehetett hallani arról, hogy a Forma-1-es menetrendbe újra visszatér a Francia Nagydíj, az utóbbi időben kevés hír érkezett a gallok törekvéseiről. Pedig nem adták fel: az F+1 Blog francia forrásai szerint nagyon is dolgoznak a futam visszatérésén…

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek