Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Giovinazzi: Az egész karrierem egy harc a túlélésért




Monza óta pletykálják, hogy az Alfa Romeo meghosszabbítja Antonio Giovinazzi szerződését, ez azonban még mindig nem történt meg. Noha az ülésre állítólag hajt Nico Hülkenberg és mások is, az olasz pilóta Suzukában az F+1 Blognak elárulta: nem tart attól, hogy elveszíti az állását, még akkor sem, ha a csapat első embere a paddock-susmus szerint nagyon szimpatizál a konkurens némettel.

Tovább
1

Melbourne-ből jelentjük: Räikkönen gondolatai a nyitány előtt




Kimi Räikkönen, az F1 2007-es világbajnoka régi-új csapata, az Alfa Romeo Racinggé átkeresztelkedett Sauber kötelékében kezdi a 2019-es szezont az Ausztrál Nagydíjon. A finn jól érzi magát a svájci különítménynél, de előzetes várakozást nem fogalmazott meg a nyitánnyal kapcsolatban: az F+1 Blog jelen volt a pilóta csütörtöki sajtóértekezletén és lejegyeztük gondolatait.

Tovább
2

Most lett igazi Ferrari B-csapat az Alfa-Sauber



F1 Forma-1 Alfa Romeo Racing Ferrari Kimi Raikkönen Antonio Giovinazzi Fred Vasseur Maurizio ArrivabeneAzzal, hogy az Alfa Romeo hivatalosan is nevére vette a Saubert, a Ferrari újfent jelét adta annak, hogy komolyak a szándékok a svájci istállóval. A bejelentés óta csurrannak-csepegnek az információk azzal kapcsolatban is, hogy mennyire.

Tovább
0

Mire számíthat Räikkönen a Saubernél?




Kimi Räikkönen austini futamgyőzelme nemcsak a finn pilótának, hanem régi-új munkaadójának, az Alfa Romeo Saubernek is sokat jelent. A Mexikói Nagydíj hivatalos sajtótájékoztatóján Fred Vasseur, a svájciak csapatfőnöke nem győzte méltatni a különítményhez jövőre visszatérő pilótát: a szakember szerint a gárda igazi vezéregyéniséggel erősödik, jóllehet, azzal kapcsolatban nem mert jóslatokba bocsátkozni, hogy mire számíthat náluk a 2007-es világbajnok.

Tovább
0

Senki nem cáfolja a Leclerc-Ferrari pletykát




Minden jel arra utal, hogy a Ferrari végre meglépi azt, amit hosszú évek óta felrónak az olasz gárdának és lehetőséget biztosítanak egy saját nevelésű pilótának, történetesen a Saubernél pallérozódó Charles Leclerc-nek. Az előléptetéssel egy tragikus családi történetbe íródna újabb fejezet, de a kérdés még mindig nyitott: vajon tényleg megkapja-e a monacói reménység Kimi Räikkönen pozícióját?

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek