Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Dakar, torta és ralis haverok az F1-es paddockban




Nincs szebb a ralis barátságnál, pláne, amikor átível a különféle kategóriákon! Ezt bizonyította a Sainz, Isola, Steiner hármas is a barcelonai F1-es teszt második napján.

Tovább
0

Megkérdeztük: Mire készül Robert Kubica?




Mi lesz Robert Kubicával? A Szingapúri Nagydíj óta ez a kérdés is foglalkoztatja az F1 világát, a válaszra azonban még várnunk kell. A lengyel pilótát hírbe hozták már a Haas istállóval, az F+1 Blog azonban Szocsiban megtudta: döntés egyelőre nincs, és arra valószínűleg még várni kell egy darabig.

Tovább
0

Miért tartotta meg Grosjeant a Haas istálló?



F1 Forma-1 Romain Grosjean Kevin Magnussen Haas F1 Team Günther Steiner Orosz Nagydíj
Kevesen hittek benne, hogy megtörténhet, mégis összejött neki: Romain Grosjeant az utóbbi időben a közvélemény újra elkezdte az F1 rosszfiújának titulálni, így benne volt a pakliban, hogy a Haas nem hosszabbítja meg a szerződését. Az Orosz Nagydíj pénteki napján kiderült, hogy maradhat, Günther Steiner csapatfőnök pedig azt is megindokolta, hogy az amerikai-brit formáció miért tart ki a francia pilóta mellett.

Tovább
0

Perez a Haas felé venné az irányt?




Egyelőre keresi a helyét a 2019-es szezonra Sergio Perez: a mexikói pilóta szerint a három élcsapatot leszámítva továbbra is a Force India a legjobb választás, de azt sem cáfolja, hogy kínálkoznak más lehetőségek is számára. Az F+1 Blog úgy tudja, hogy a közép-amerikai a Haasnál kopogtat, mégpedig nagyobb vehemenciával, mint bárki gondolná.

Tovább
0

Magyar segítséggel szárnyaltak a Haas F1-es autói Spielbergben




Semmi kétség: az Osztrák Nagydíj egyik legnagyobb meglepetését a Haas istálló remek kettős pontszerzése jelentette, amely ráadásul magyar közreműködéssel valósult meg. Ez volt a második olyan futam, amelyen a különítmény kötelékét erősítő honfitársunk, Jánvári Zsolt a kerékcsere-stábban is szerepet vállalt, ráadásul az F+1 Blog érdeklődésére a csapatfőnök méltatta is a magyar szakembert.

Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek