Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone megköszönte a Mercedesnek a vereséget




Semmi kétség, a legjópofább húzással Bernie Ecclestone rukkolt elő a Magyar Nagydíj versenynapján: a Forma-1 impresszáriója váratlanul betoppant a Mercedes-vezér, Toto Wolff futam utáni sajtótájékoztatójára és megköszönte, hogy az egész idényt domináló csillagosok elbukták a hungaroringi futamot.

Tovább
0

Exkluzív: Ecclestone-nak tetszik a Hungaroring modernizációs terve



Elnyerte Bernie Ecclestone tetszését a Hungaroring modernizációjára vonatkozó tervezet, amelyet Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter mutatott be pénteken, a mogyoródi paddockban tartott megbeszélés során. A veterán üzletember biztos abban, hogy nem lesz akadálya a 2021 utáni időszakra vonatkozó versenyrendezési megállapodás létrejöttének.

Tovább
1

Az utolsó pillanatban kapott abroncsot a Pirellitől a Lotus



Szegény embert az ág is húzza - tartja a mondás, amely mostanában újra igaz a Lotus istállóra is. Az enstone-i alakulat a küszködés újabb jeleként kis híján nem kapott abroncsokat a Magyar Nagydíj szabadedzéseire: az indoklás mindkét fél részéről egybehangzó, de érdemes egy csipetnyi sóval kezelni…

Tovább
0

Nem kell sokat várni a Lotus-Renault házasságra



Nagy valószínűség szerint már a bejelentésre sem kell sokat várni a küszöbön álló Lotus-Renault friggyel kapcsolatban. Az F+1 Blog forrása szerint a megállapodás érdemi része már megvan, pusztán az apróbb részletek tisztázása van hátra: ha minden igaz, a hungaroringi hétvégén ezeket is rendezik egymással a felek.

Tovább
1

Így látja az F1-et a hazánkba készülő Piquet



Az idő mindig megszépíti a dolgokat: így tartja a mondás, amely fokozottan igaz a régi idők Forma-1-es pilótáira is, akik mindig szebbnek látják saját korszakukat a jelennél. Nincs ezzel másként a legendás háromszoros világbajnok Nelson Piquet sem, aki az F+1 Blognak az Osztrák Nagydíj helyszínén kijelentette: abba a roppant népes táborba tartozik, akik szerint a sportág manapság túlságosan a technológiára van kihegyezve.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek