Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hangulatjelentés Barcelonából



James Allison és a Lotus szakítása, a Mercedes hétvégi esélyei: ezek a legfőbb paddock-témák csütörtökön Barcelonában, ahol a hétvégi Spanyol Nagydíjjal kezdetét veszi az évad európai szakasza.

Tovább
0

Ezüstnyilasabb lesz Barcelonától a Mercedes



Jelentős változások mennek végbe a Mercedes istállónál az évad európai szakaszát megnyitó, a hétvégén esedékes Spanyol Nagydíjon. Megújul a színezet, jön az évad első komolyabb fejlesztési csomagja, a menedzsmentet erősítő Niki Lauda azonban hangsúlyozza: csodát így sem várhatnak.

Tovább
0

Hamilton már nincs jóban a McLarennel?



Úgy tűnik, hogy végérvényesen lőttek a családi idillnek Lewis Hamilton és a McLaren között: az idei évre a Mercedeshez átigazolt McLaren-nevelésű brit pilóta Szahírban egy olyan szösszenetről számolt be, amely erről árulkodik.

Tovább
0

Beszólt a Lotus a McLarennek és a Red Bullnak



Ugyan a Red Bull és a Mercedes ellopta a showt a Maláj Nagydíjon, a szepangi hétvégén - ha nem is teljesítmény tekintetében - kitett magáért a Lotus is: a melbourne-i győzelem után felbátorodott fekete-arany egylet ekézte a McLarent és a Red Bullt.

Tovább
0

Kerékcsere soha nem látott közelségből - videó



Különleges videóval kedveskedik a rajongóknak a Mercedes istálló: a csillagos különítmény olyan közel viszi az érdeklődőket a Forma-1-es futamok egyik legmisztikusabb részéhez, a kerékcseréhez, amelynél közelebb talán már nem is lehet…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek