Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Újabb giga-igazolásra készül a Renault istálló?




Nagyon úgy néz ki, hogy a Renault istállónál tényleg nem viccelnek: az eddig csak vegetáló francia alakulat már dobott egy nagyot Daniel Ricciardo szerződtetésével, friss paddock-pletykák szerint pedig a vezérkar folytatja az erősítést. Ha minden igaz, rövidesen új technikai igazgató érkezhet, mégpedig egyenesen a Mercedestől - vagy a Ferraritól!

Tovább
0

Bottas megtanulta a leckét 2018-ban?



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Toto Wolff Lewis Hamilton
Nincs könnyű helyzetben a Forma-1-es mezőny egyik legszimpatikusabb pilótájának tartott Valtteri Bottas, azonban felettese, a Mercedes istállót irányító Toto Wolff kiáll mellette. A szakvezető szerint a finn komoly leckét kapott és tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy a 2019-es szezon jobban alakuljon számára.

Tovább
3

Hamilton gyerekkora óta ismeri az új Daimler-vezért



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Dieter Zetsche Mercedes Daimler Orosz Nagydíj
"Új vezér érkezik a Daimler-konszern élére? 14 éves korom óta ismerem!" Így reagált az Orosz Nagydíj csütörtöki sajtónapján Lewis Hamilton, a Mercedes kiválósága arra a fejleményre, hogy 2019-től új vezérigazgató lép régi harcostársa, Dieter Zetsche helyére a Forma-1-es istállót tulajdonló vállalat élén.

Tovább
0

Hamilton a világ legjobbja a Daimler-fővezér szerint - interjú



F1 Forma-1 Dieter Zetsche Daimler Mercedes Olasz Nagydíj Monza Lewis Hamilton Valtteri Bottas
Hiába volt vörösre festett az első rajtsor a Ferrari hazai futamán, az Olasz Nagydíjon, Lewis Hamilton és a Mercedes ünnepelhetett győzelmet a Sebesség Templomaként emlegetett Monzában. Arra, ahogyan a brit és a csillagos csapat kétvállra fektette Sebastian Vettelt és a maranellói alakulatot, a Daimler nagyfőnöke, Dieter Zetsche is csak csettinteni tudott: az F+1 Blog a futam utáni forgatagban kapta el az autógyári csúcsvezetőt, aki nem győzte méltatni pilótát és a különítményt.

Tovább
0

Miért várt a Mercedes Hamilton szerződésének bejelentésével?




Bejelentette végre a Mercedes Lewis Hamilton szerződésének meghosszabbítását: azt már eddig is tudni lehetett, hogy a brit klasszis marad a turbós hibridkorszak sikercsapatánál, az viszont sokkal érdekesebb, hogy az új kontraktus létrejöttének tényét Németországban hozták nyilvánosságra…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek