Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bottas hosszú távra tervez a Mercedesszel



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Azerbajdzsáni Nagydíj
A jelenleg érvényben lévő egyéves szerződés meghosszabbítása a legfontosabb cél a Mercedesnél szereplő Valtteri Bottas számára. Noha a finn eddig hozza, amit vártak tőle és bizakodó is, főnökével, Toto Wolffal egybenhangzóan azt mondja: túlságosan korai lenne arról beszélni, hogy biztosított a helye a csillagos egyletnél.

Tovább
0

Itt a bizonyíték, hogy vége a McLaren-Honda szövetségnek



F1 Forma-1 Mansour Ojjeh McLaren-Honda Mercedes Azerbajdzsáni Nagydíj
Minden eddiginél komolyabb jelét kaptuk annak, hogy a McLarennek elege van a Hondából: Bakuban az a Mansour Ojjeh kelt ki magából a japán gyártó ellen, aki ha az asztalra csap, még a gárda életében történelmi jelentőségű csapatfőnöknek, Ron Dennisnek is le kell lépnie a parancsnoki hídról. A francia-arab üzletember pedig most tényleg begőzölt…

Tovább
0

Nem kér a Williams a Hondából



F1 Forma-1 Williams Claire Williams Honda McLaren-Honda Mercedes
Nem vált Honda erőforrásokra a Williams istálló: ezt állítja legalábbis a grove-i formáció csapatfőnök-helyettese, Claire Williams, azok után, hogy a napokban olyan pletykák láttak napvilágot, amelyek szerint az együttes átvállalja a küszködő japán gyártót a szakításról állítólag már döntő McLarentől. A főnöknő szerint a Honda a gigapénz ellenére sem vonzó számukra.

Tovább
0

Lesz-e Mercedes által tuningolt Honda a Forma-1-ben?



F1 Forma-1 Mercedes McLaren-Honda Honda Spanyol Nagydíj
Továbbra is téma a Forma-1 világában, hogy a Honda a Mercedestől kérhet segítséget küszködő hajtásláncának mielőbbi versenyképessé tételéhez. Az érintettek Barcelonában, a Spanyol Nagydíj hétvégéjén sem kívánták kommentálni a teóriát, az elképzelés ellenzői viszont ismét hallatták a hangjukat.

Tovább
0

Häkkinen: Bottas, mint bajnokesélyes? Miért ne!



F1 Forma-1 Mika Häkkinen Valtteri Bottas Mercedes Spanyol Nagydíj
Mika Häkkinen, a Forma-1 kétszeres világbajnoka személyesen nem volt jelen Szocsiban, amikor patronáltja, Valtteri Bottas megszerezte karrierje első győzelmét, ám a finn legenda még most, Barcelonában is ünnepli honfitársa sikerét. Noha sokan elképzelhetetlennek tartják, 1998 és 1999 világbajnoka szerint nagyon is lehetséges, hogy a Mercedes pilótája már idén bajnokesélyessé válik.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek