Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Button: 2017-től lehet vb-esélyes a McLaren-Honda




Már jövőre is várható némi javulás a McLaren-Honda teljesítményében, de a brit-japán formáció várhatóan csak 2017-től válhat igazán versenyképessé - véli a különítmény pilótája, Jenson Button.

Tovább
0

Hamilton keményen beszólt Rosbergnek




Már mindkét idei vb-címnek megvan a gazdája, de továbbra sincs nyugalom a Mercedes berkein belül a két pilóta, Lewis Hamilton és Nico Rosberg között: ennek újabb jeleként a Mexikói Nagydíjra már háromszoros világbajnokként érkezett brit keményen beszólt német csapattársának.

Tovább
3

Vettel nem számít könnyű csatára Rosberg ellen



Miután Lewis Hamilton már eldöntötte az idei vb-cím sorsát, a hátralevő futamokra az ezüstéremért zajló csata tartogat izgalmakat. A pozíciót jelenleg Sebastian Vettel birtokolja: a Ferrari zászlóvivője szeretné, ha ez így is maradna, ugyanakkor tudja, hogy a Nico Rosberg annak ellenére is kemény ellenfél, hogy nem a legjobb passzban van idén.
Tovább
0

Hamilton pankrátorként égette magát Mexikóban




Mozgalmasan alakul Lewis Hamilton hete Mexikóban: a múlt hétvégén háromszoros világbajnokká koronázott Mercedes-pilóta szerdán az Arena Mexicoban vizitált és részt vett egy pankrátor-összecsapáson. A brit klasszis sajnálatos módon nem csak a ring széléről kísérte figyelemmel az eseményeket, hanem be is szállt a kamuküzdelembe…

Tovább
0

Magyar szakemberek segítik a Mexikói Nagydíj rendezőit



A hét végén 1992 óta első ízben tér vissza a Forma-1 utazó cirkusza Mexikóba: mint az F+1 Blog Oláh Gyárfástól, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnökétől megtudta, a Hermanos Rodríguez nevét viselő mexikóvárosi versenypályán a helyi rendezők magyar szakemberek segítségével és háttértámogatásával bonyolítják majd le a nagydíjat.
Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek