Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Apja Ferrarijával hergelte a közönséget a kis Schumi




Múltat idézett szombaton, Hockenheimben Mick Schumacher: az F2-es pilóta hétszeres világbajnok édesapja, Michael 2004-es Ferrarijával száguldozott a hazai közönsége előtt. Ugyan a juniorszériák csúcsosztályában maradandót még nem alkotott, néhány F1-es csapatfőnök szerint borítékolható, hogy a fiatal versenyző eljut a királykategóriáig.

Tovább
1

Apja korábbi menedzsere már Vettel helyén látja a kis Schumit




Noha még csak egyetlen F2-es fordulón van túl, az F1-es nyüzsgésből ítélve arra lehet következtetni, hogy melegszik a pite a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick körül. Így vélekedik Schumi korábbi menedzsere, Willi Weber is, aki kerek-perec kimondta: szerinte a Ferrarinál már eldöntötték, hogy Mickből alkotják meg Sebastian Vettel utódját.

Tovább
0

Anyai felügyelettel versenyez Bahreinben a kis Schumacher




Élete talán legintenzívebb napjait éli a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia: Mick ezen a hétvégén debütál az F2-es bajnokságban, a jövő heti F1-es teszten pedig az Alfa Romeót és a Ferrarit is vezetheti majd. Mint kiderült, a 20 éves pilóta anyai "felügyelet" mellett szerepel Bahreinben.

Tovább
1

Kapott tippeket Häkkinentől a kis Schumi




Rég volt a 2005-ös Magyar Nagydíj, amikor utoljára Schumacher állt a Hungaroring dobogóján: akkor Michael és Ralf a pódium 2. és 3. fokát foglalták el, a következő mogyoródi Schumi-pódiumra pedig egészen most vasárnapig kellett várni. Michael fia, Mick szállította, aki a DTM-betétszámként bonyolított FIA F3-as bajnokságban szerepel.

Tovább
1

Íme, Häkkinen szárnyai alatt a kis Schumi



F1 Forma-1 Mika Häkkinen Mick Schumacher Michael Schumacher Monacói Nagydíj Nazionale Piloti
Amikor Mick Schumacher megszületett, édesapja, a hétszeres világbajnok Michael még javában viaskodott legnagyobbra tartott ellenfelével, Mika Häkkinennel pályafutása harmadik bajnoki titulusáért. Azóta nagyot változott a világ: néhány fotó segítségével mutatjuk is, hogy mekkorát!

Tovább
1
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek