Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Itt a feltámadó F1-es Francia Nagydíj nyomvonala



F1 Forma-1 Paul Ricard Francia Nagydíj Romain Grosjean Jean Alesi
Egy ideje már tudjuk, hogy 2018-ban feltámad a Forma-1-es Francia Nagydíj a legendás Paul Ricard versenypályán, immáron pedig az is kiderült, hogy milyen nyomvonalat használ majd a királykategória mezőnye. Amire a legjobban vágytak a versenyzők, az nem teljesül, de többen állítják: így sem lesz oka senkinek a panaszra Le Castellet-ben.

Tovább
1

79 éves pilótanő vezette a Renault F1-es autóját - videó



F1 Forma-1 Rosemary Smith Renault Jolyon Palmer Paul Ricard
Vasárnap lesz 40 éve annak, hogy a Renault először feltűnt a Forma-1-ben, a francia márka pedig az egész szezont az évforduló megünneplésének szenteli. Ennek jegyében egy rekordot is megdöntöttek: a 2012-es F1-es géppel pályára küldtek egy 79 esztendős ír ralipilótanőt, aki ezzel a történelem legidősebb, Forma-1-es autóval száguldó embere lett.

Tovább
0

2018-tól újra lesz Francia Nagydíj az F1-ben



F1 Forma-1 Paul Ricard Francia Nagydíj

Régi-új helyszínnel gyarapszik rövidesen a Forma-1-es menetrend: az F+1 Blog exkluzív információi szerint eldőlt, hogy a Francia Nagydíj visszatér a királykategória vérkeringésébe. A gall szurkolóknak már csak a következő szezont kell kiböjtölniük, 2018-tól már saját felségterületen is szurkolhatnak.

Tovább
0

Vettel csillogó szemmel beszélt az új Ferrariról



F1 Forma-1 Sebastian Vettel Ferrari Pirelli Le Castellet Paul Ricard

Sebastian Vettel túlzott elvárásnak tartja az évadnyitó Ausztrál Nagydíj megnyerését, ám a Pirelli esőgumis tesztjének utolsó napján sokat sejtető széles mosollyal az arcán beszélt a készülő új Ferrariról. A barcelonai tesztprogram nyitányáig a német némi fogyókúrát is igyekszik beiktatni.

Tovább
0

Versenypályát vitt Ecclestone-tól az ex-feleség?



Néhány napja Michelisz Norbert és a Túraautó Világbajnokság (WTCC) mezőnye száguldott a Paul Ricard versenypályán, amelyről legalább két éve az a hír járja, hogy hamarosan újra Forma-1-es Francia Nagydíjnak adhat otthont. A pálya képviselői szerint a tervek továbbra is élnek, ám a megvalósítást egy rejtélyes, Bernie Ecclestone válásával kapcsolatos ok hátráltatja.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek