Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Radikális újítás a Red Bull géniuszától



Ahogyan pályafutása során megszámlálhatatlan alkalommal, úgy a Koreai Nagydíjon is radikális újítással állt elő a Red Bull géniusz-sikerkovácsa, Adrian Newey. Igaz, a brit szakember ezúttal nem (csak) a versenyautókon alkotott emlékezeteset: a földgolyó Forma-1-rajongóit mosolyra fakasztva egy síszemüveggel készült a díjkiosztót követő pezsgőcsatára, ahol szüksége is volt a csodafegyverre, mivel a győztes Sebastian Vettel és a 2. helyen leintett Mark Webber is komoly rohamokat intézett ellene.

Tovább
0

Korea után: megállítható-e Vettel?



Mivel négy futam még hátravan a 2012-es világbajnokságból, lehet, hogy a titulus sorsának eldöntése elhúzódik egészen az utolsó összecsapásig, a Koreai Nagydíj végeredményének azonban fontos üzenete van: hacsak nem történik csoda, Sebastian Vettelt nem lehet megfosztani az újabb címvédéstől.

Tovább
0

Hamilton csak vigaszdíj Laudától a Mercedesnek?



Azt eddig is tudni lehetett, hogy Niki Lauda nagy pernahajder a Forma-1-ben, s az osztrák legenda most újfent demonstrálta ezt. Ahogyan telnek a napok, úgy válik egyre bizonyosabbá, hogy Lewis Hamiltont egyfajta B-tervként fűzte be a Mercedeshez, miután a Red Bull sikerkovács tengelyét nem sikerült átcsábítania.

Tovább
0

Teszt után: mit gondol Prost a modern F1-es autókról?



Múlt hétvégén, 16 év után újra Forma-1-es autóba ült Alain Prost: a francia legenda a Red Bull RB6-osável körözött Le Castellet-ben, s mint elárulta, nem tapasztalt túlságosan nagy különbséget a bajnokcsapat 2010-es autója és a legutóbb kipróbált versenygép között.

Tovább
0

Így ordítja egy F1-es hajtómű az amerikai himnuszt - videó



Red Bull Racing

Megénekeltette a demonstrációs versenygépet a Red Bull legénysége: a járgány 2,4 literes, V8-as erőforrásával New Yorkban, a Liberty Parkban adták elő az Amerikai Egyesült Államok Himnuszát.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek