Red Bull Racing

Megénekeltette a demonstrációs versenygépet a Red Bull legénysége: a járgány 2,4 literes, V8-as erőforrásával New Yorkban, a Liberty Parkban adták elő az Amerikai Egyesült Államok Himnuszát.

Noha javában tart minden idők leghosszabb nyári szünete a Forma-1-ben, a csapatok vakációzással, a világ különböző pontjain tartott bemutató rendezvényekkel ütik agyon az időt. Míg például a Williams csapata Pastor Maldonado hazájába, Venezuelába látogatott, ahol Hugo Chavez elnök személy kedvence egy utcai demonstráció keretein belül is képes volt lezúzni a versenygépét, addig a címvédő Red Bull alakulata több fronton is igyekszik szórakoztatni a nagyérdeműt.

Miután David Coulthard, az együttes korábbi versenyzője a hónap elején Koppenhága utcáin tartott bemutatót, a demo-csapat az Amerikai Egyesült Államok felé vette az irányt. Az energiaitalosok bemutatókocsija az utóbbi napokban például New Yorkban tűnt fel, ahol igazi csemegével kedveskedtek a helyieknek. A Liberty Parkban a csapat és az erőforrásaikról gondoskodó Renault révén az autót hajtó 2,4 literes, V8-as erőforrás ordító hangján szólalt meg az ország himnusza, ami olyan nagy sikert aratott, hogy a különféle közösségi oldalak és videómegosztó portálok kommentelő közönsége szerint a Super Bowl szervezőinek már nem is kell gondolkodni azon, hogy a következő döntőre ki kérjenek fel a himnusz előadására.


szólj hozzá: Himnuszt játszik az F1-es autó

Immáron egyébként nyugodtan kijelenthető, hogy a Renault mérnökei igazi specialistái a Forma-1-es hajtóművek énekeltetésének. Az évek során az erőforrással előadták már a Queen We are the champions című örökzöldjét, valamint a francia és a brit himnuszt is.