Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Miért tartotta meg Grosjeant a Haas istálló?



F1 Forma-1 Romain Grosjean Kevin Magnussen Haas F1 Team Günther Steiner Orosz Nagydíj
Kevesen hittek benne, hogy megtörténhet, mégis összejött neki: Romain Grosjeant az utóbbi időben a közvélemény újra elkezdte az F1 rosszfiújának titulálni, így benne volt a pakliban, hogy a Haas nem hosszabbítja meg a szerződését. Az Orosz Nagydíj pénteki napján kiderült, hogy maradhat, Günther Steiner csapatfőnök pedig azt is megindokolta, hogy az amerikai-brit formáció miért tart ki a francia pilóta mellett.

Tovább
0

Perez a Haas felé venné az irányt?




Egyelőre keresi a helyét a 2019-es szezonra Sergio Perez: a mexikói pilóta szerint a három élcsapatot leszámítva továbbra is a Force India a legjobb választás, de azt sem cáfolja, hogy kínálkoznak más lehetőségek is számára. Az F+1 Blog úgy tudja, hogy a közép-amerikai a Haasnál kopogtat, mégpedig nagyobb vehemenciával, mint bárki gondolná.

Tovább
0

Itt a feltámadó F1-es Francia Nagydíj nyomvonala



F1 Forma-1 Paul Ricard Francia Nagydíj Romain Grosjean Jean Alesi
Egy ideje már tudjuk, hogy 2018-ban feltámad a Forma-1-es Francia Nagydíj a legendás Paul Ricard versenypályán, immáron pedig az is kiderült, hogy milyen nyomvonalat használ majd a királykategória mezőnye. Amire a legjobban vágytak a versenyzők, az nem teljesül, de többen állítják: így sem lesz oka senkinek a panaszra Le Castellet-ben.

Tovább
1

Grosjean őrjöng a Haas fékproblémái miatt



F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Azerbajdzsáni Nagydíj Günther Steiner Kevin Magnussen
Nem csak Sebastian Vettelnek gurult el a gyógyszere a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjon, hanem a Haas versenyzőjének, Romain Grosjeannak is. Igaz, a francia pilóta nem valamelyik riválisával csörtézett össze, hanem saját munkaadójával, mégpedig egy régóta problémás - vagy legalábbis annak beállított - terület, a fékek miatt.

Tovább
1

Grosjean berágott Hamiltonra



F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Lewis Hamilton Mercedes Osztrák Nagydíj Red Bull Ring
Romain Grosjean berágott Lewis Hamiltonra az Osztrák Nagydíj pénteki edzésnapján: a páros érdekes társastáncot mutatott be az első gyakorláson, amely durva balesettel is végződhetett volna, majd a második tréningen is volt egy afférjuk egymással. A Haas pilótája elbeszélgetést kezdeményezett a Mercedes háromszoros világbajnokával.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek