Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Maldonadót tűri a Lotus, a Renault-t már nem annyira



Hiába tör-zúz Pastor Maldonado, a Forma-1 fekete báránya, a Lotus - érthető okokból - rendkívül elnéző a venezuleaival, a Renault-val kapcsolatban viszont szemlátomást fogy a türelem. Az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj után Federico Gastaldi csapatfőnök-helyettest kapta el a barcelonai paddock forgatagában.

Tovább
0

Egyre nagyobb a nyomás a Renault-n



Fokozódik a nyomás a Renault-n: az utóbbi éveket domináló francia gyártó idén a leggyengébb láncszemnek számít, amit az F+1 Blog tapasztalatai szerint az ügyfélcsapatok keményen oda is dörgölnek az orruk alá. Az évad európai szakaszát megnyitó Spanyol Nagydíjra készült némi újítással a Viry-Chatillon-i gyártó, ám nagy kérdés, hogy ez mire lesz elég…

Tovább
0

Vad pletyka: Grosjean a Haas Formulához tart?



Bár Gene Haas csapata még azt sem pontosította, hogy 2015-ben vagy 2016-ban tűnik majd fel a Forma-1 mezőnyében, a szerveződő alakulat körül máris tengernyi a pletyka. Az egyik ilyen spekuláció, hogy a versenyzői összeállítás rutinosabb tagja Romain Grosjean lesz, ráadásul a teória egy olyan francia forrástól származik, aki az utóbbi időben rendre elsőként rukkolt később valóban beigazolódott jóslatokkal.

Tovább
0

Maldonado Grosjean akar lenni



Pastor Maldonadónak sokat kell tennie idén azért, hogy lemossa magáról a bélyeget, amely szerint kizárólag a támogatói pénzeknek köszönheti helyét a Lotus istállónál. A venezuelai rendíthetetlenül hisz benne, hogy az enstone-i egyletnél többre lesz képes, mint a Williamsnél volt, s immáron sokadszorra is célzott rá: csapattársa, Romain Grosjean példáját szeretné követni.

Tovább
0

Mit keresett Grosjean a moszkvai jégen egy Dusterrel?



Kamatoztatta a kényszerből szerzett tapasztalatokat Romain Grosjean: a Lotus versenyzője vasárnap Moszkvába látogatott a Race of Stars elnevezésű, évről évre megrendezésre kerülő jégautós összecsapásra, ahol egy Renault Duster volánja mögött megnyerte a VIP-futamot.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek