Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Még a bírák is sajnálták Grosjean büntetését?



Romain Grosjean előzése a Mansell-kanyarban Felipe Massa ellen nemcsak a Magyar Nagydíj, de az évad eddigi részének egyik legszebb pillanata volt. Ugyan a franciát áthajtásos büntetéssel sújtották a remek manőverért, a felügyelő testület egyik tagja célzott rá: nehéz szívvel szankcionálták az esetet.

Tovább
1

Grosjean újra időzített bomba?



Romain Grosjean Monte-Carlóban újra kiváló példát szolgáltatott arra, hogy a Forma-1-ben milyen viharos gyorsasággal változhat meg egy versenyző megítélése. Néhány nappal korábban Gerard Lopez, a Lotus tulajdonosa még áradozva méltatta a tavalyi hullámvölgyből kilábaló franciát, az elmúlt hétvége után viszont újra az a téma, van-e keresnivalója a mezőnyben a nyurga pilótának.

Tovább
0

Kockázatos játékba kezdtek Räikkönenék



Kockázatos játékba kezd a Lotus: miután a Red Bull a Malajziai Nagydíjon megdöntötte a McLaren tavaly felállított kerékcsere-csúcsidejét, az enstone-i egyletnél is szeretnék felpörgetni a papucsok lecserélésének műveletét. Mint azt több ízben is láthattuk az utóbbi egy évben, a jól bevált koreográfia évközi felforgatásáért nagy árat lehet fizetni…

Tovább
0

Így ordít Räikkönen idei Lotus E21-ese - hangfelvétel



Elhúzta a mézesmadzagot a fanatikusok orra előtt a Lotus: a fekete-arany különítmény szerdán hangfelvételt tett közzé Kimi Räikkönen és Romain Grosjean idei, E21 típusjelű versenygépének első beindításáról. Bejelentették azt is, hogy a járgány január 28-án, egy online is követhető bemutatón lesz első ízben megpillantható.

Tovább
0

Remény Grosjeannak: akik balhésan kezdtek az F1-ben...



A 2012-es szezonban történt incidenshalmaz és eltiltás mázsás teherként nehezedik Romain Grosjean vállaira, de történelmi példák igazolják, hogy egyelőre hiba lenne leírni a Lotus francia versenyzőjét. Több olyan versenyző is megfordult már a Forma-1-ben, akiktől pályafutásuk elején rettegtek a riválisok, később mégis nagy sikereket arattak.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek