Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton megmutatta a Mercedes Melbourne-i rejtekhelyét



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Liberty Media Facebook Live Sebastian Vettel Ferrari Ausztrál Nagydíj
Lewis Hamilton előbb behúzta az elsőséget az évadnyitó Ausztrál Nagydíj két szabadedzésén, majd élt a Liberty Mediától kapott lehetőséggel és egy Facebook Live adás keretein belül megmutatta a Mercedes Melbourne-i hospitality-létesítményét a kíváncsiskodó rajongóknak.

Tovább
0

Hamilton: Lehet, hogy fájdalmas lesz a vége!



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Nico Rosberg Mercedes Sebastian Vettel Ferrari
Lewis Hamilton a Mexikói Nagydíjon sikerrel hárította a Forma-1 trónjára hajtó Nico Rosberg első meccslabdáját és természetesen azt ígéri, hogy a hátralevő két futamon is mindent megtesz a bajnoki cím megvédéséért. A brit azt mondja: ha nem jár sikerrel, az nem lesz olyan fájdalmas, mint a pályafutása első idényében kudarccal végződött vb-hadjárata.

Tovább
0

Ferrari: Van ok a bizakodásra



F1 Forma-1 Maurizio Arrivabene Sebastian Vettel Kimi Räikkönen Belga Nagydíj
A belgiumi hétvége egyik nagy kérdése az volt, hogy a Ferrari képes lesz-e elmozdulni arról a holtpontról, amelyre a nyári szünet kezdete előtt kerültek. Véleményt alkotni nehéz, pláne annak fényében, hogy egyik maranellói pilóta futama sem volt tiszta Spa-Francorchamps-ban, Maurizio Arrivabene csapatfőnök ennek ellenére nyomatékosította: van ok a bizakodásra.

Tovább
0

Herendi-trófeát kap a Magyar Nagydíj győztese



F1 Forma-1 Magyar Nagydíj Sebastian Vettel Hungaroring Gyulay Zsolt
Herendi-trófeáért harcol a hétvégén esedékes 31. Magyar Nagydíj mezőnye: a Hungaroring Sport Zrt. közreadta az első fotókat arról az alkotásról, amelyet a vasárnapi futam győztese vehet át.

Tovább
0

Nehezen viseli a győzelmi ínséget a Ferrari vezére



F1 Forma-1 Maurizio Arrivabene Ferrari Osztrák Nagydíj Sebastian Vettel
A nagy akarásnak mindig nyögés a vége! A régi magyar mondás igaz volt a Ferrarira is az Osztrák Nagydíjon: a maranellói csapat görcsösen akart zászlóvivőjével, Sebastian Vettellel, de a próbálkozás ismét kudarcba fulladt. Ez szemlátomást egyre jobban megviseli Maurizio Arrivabene csapatfőnököt, aki az F+1 Blog érdeklődésére persze igyekezett cáfolni, hogy így lenne…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek