Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen a Nordschleifén száguldozna az F1-es Alfával




Kimi Räikkönen jól érzi magát az Alfa Romeo Racingnél, de még nem gondolkodik azon, hogy mihez kezd jelenlegi szerződésének lejárta, azaz 2020 után. A finn nem örül annak, hogy egyre sűrűbb lesz a versenynaptár, egy Finn vagy Svájci Nagydíj azonban felvillanyozná, akárcsak néhány kör F1-es autóval a legendás Norschleifén.

Tovább
0

Gasly mondja: Sokkolt, de nem tört meg a Red Bull döntése




Lefokozásának hátteréről nem beszélhet, azt viszont elárulta, hogy a Mogyoródon történtek fényében szabályosan sokkolta a lefokozás híre. Pierre Gasly, a Red Bulltól a Toro Rossóhoz visszadelegált F1-es pilóta a Belga Nagydíj csütörtöki sajtónapján beszélt először a fejlemény óta, az F+1 Blog pedig ott volt és meghallgatta a franciát, aki állítja: nem tört meg.

Tovább
0

Vettel: Megnyerhetjük-e a vb-t? Igen!




Pontok tekintetében Sebastian Vettel jelenlegi helyzete jóval nehezebbnek tűnik, mint egy éve ilyenkor, ám a nyári szünetet követő első futam, a Belga Nagydíj előtt a német kijelentette: rendületlenül hisz abban, hogy idén világbajnok lesz a Ferrari színeiben is. A pilóta szerint saját maga és a maranellói alakulat is készen áll arra, hogy felülmúlják a Mercedest és Lewis Hamiltont.

Tovább
0

Íme a kis Schumi az apuka legendás Benettonjával



F1 Forma-1 Mick Schumacher Michael Schumacher Spa-Francorchamps Benetton Belga Nagydíj
Múltidézés zajlott vasárnap délelőtt a Forma-1-es Belga Nagydíj helyszínén, Spa-Francorchamps-ban: Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia édesapja első győzelmének 25. évfordulóján bemutatózott a Benetton 1994-es autójával, a B194-essel. Az F+1 Blog a helyszínen kísérte figyelemmel az eseményt.

Tovább
0

Massa: Nem fogok fizetni az állásomért!



F1 Forma-1 Williams Felipe Massa Valtteri Bottas Belga Nagydíj Spa-Francorchamps
Egyik pilóta helye sem biztos és egyikük sem tud komoly szponzorokat mozgósítani, pedig ez lenne az elvárás. A nyári szünetet követően még mindig ez a helyzet a Williams istállónál, ahol Felipe Massa és Valtteri Bottas is csak reménykedik abban, hogy 2017-ben is a grove-i csapat kötelékében maradhatnak.

Tovább
0
«
12345

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek