Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton újabb videóval provokál




Lewis Hamilton nem enged: noha a Belga Nagydíjat megelőző napokban jókora felháborodás övezte a nyári szünetben folytatott tivornyázásáról csepegtetett apróbb adalékokat, a futam megnyerése után a kétszeres világbajnok még jobban odapörkölt bírálóinak azzal, hogy egy komplett kisfilmet adott közre a szabadsága alatt folytatott fényűző kalandozásáról.

Tovább
0

Arrivabene nem akar Ferrari-Pirelli háborút




Noha Sebastian Vettel keményen odaszólt a Pirellinek a Belga Nagydíj utáni forró pillanatokban, Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke a futamot követő sajtóértekezleten kijelentette: nem kell attól tartani, hogy elmérgesedik a két olasz mamutcég viszonya. Amellett persze a maranellói szakvezető is kiállt, hogy a különítmény a Pirelli jóváhagyásával választotta meg a négyszeres vb-első kiesését eredményező stratégiát...

Tovább
0

Magyar mérnökét méltatja a Red Bull



Magyar mérnökét méltatja a Red Bull istálló a Forma-1-es Belga Nagydíjon: Kling Sándor hét hónapja dolgozik Milton Keynes-ben az energiaitalos különítménynél, a Spá-i hétvégén pedig az a megtiszteltetés érte, hogy bekerült azon kulcsfontosságú háttéremberek közé, akiket az alakulat a széles nyilvánosságnak is bemutat.

Tovább
0

Van der Garde lezárta a Forma-1-es történetet 




Giedo van der Garde betoppant a Forma-1-es paddockba: a holland versenyző a Belga Nagydíj pénteki napján első ízben járt régi munkahelyén azóta, hogy Melbourne-ben kis híján börtönbe juttatta a Sauber csapatfőnöknőjét, Monisha Kaltenbornt. Mint az F+1 Blognak elárulta: a svájci különítményhez nem köszönt be, mert nincsenek beszélőviszonyban…

Tovább
0

Bottas mondja: Nem dőlt össze a világ!



Valtteri Bottas mindent megtett a Belga Nagydíj csütörtöki sajtónapján, hogy leplezze a felcsillanó Ferrari-sansz elvesztése kapcsán érzett csalódottságát, ám testbeszéde és ábrázata egyértelműen elárulta: nagyon is sajnálja, hogy jövőre nem öltözhet vörösbe és foglalhatja el honfitársa, Kimi Räikkönen helyét. A finn pilóta ráadásul utalt rá: még Williams-szerződése sincs 2016-ra.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek