Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bottas hisz az idei futamgyőzelemben



Nem elégedetlen a Williams szenzációja, Valtteri Bottas: a finn az utóbbi öt futamon négy alkalommal végzett a dobogón, s bár sokak szerint már nagyon érik az első futamgyőzelme is, az északi tehetség az F+1 Blognak elárulta, hogy nem csalódott a várakozás miatt és nem is türelmetlen.

Tovább
0

Letette a névjegyét az F1-ben a Le Mans-i nagymenő



Noha a futam alig tartott tovább számára egyetlen körnél, túlzás nélkül lehet kijelenteni, hogy a Caterham háromszoros Le Mans-i győztes beugrójának, André Lotterernek a Belga Nagydíjon a Forma-1-ben is sikerült villantania. Az Audi gyári csapatától "lízingelt" klasszist az F+1 Blog a versenyt követő forgatagban kérdezgette Spa-Francorchamps-ban.

Tovább
0

Nem tart Hamilton elvesztésétől a Mercedes



Nem tartanak a Mercedesnél attól, hogy a bajnoki csata hevében annyira megromlik a viszony Lewis Hamiltonnal, hogy a brit esetleg átpártol egy másik csapathoz - jelentette ki Toto Wolff, a csillagos egylet sportigazgatója a Belga Nagydíj időmérő edzését követő sajtóértekezletén. Az osztrák szakember szerint a domináns különítmény sokat tanult a hungaroringi belviszályból, azt ugyanakkor nem tudja garantálni, hogy a mogyoródi volt az utolsó necces szituáció az idei szezonban.

Tovább
0

Nem az élmenők a sztárok Spában



Spa-Francorchamps varázsa természetesen semmit nem változott tavaly óta, ám a szokatlanul hűvös, kis túlzással már-már kora télies reggeli időjárás még a sokat tapasztalt Forma-1-es siserehadat is meglepte. Bár idősebb helybéliek szerint volt már hidegebb is, a 4-5 Celsius-fok nem feltétlenül hozta meg a nyári szabadság után éppen csak éledező versenyzők, mérnökök és egyéb paddock-személyiségek munkakedvét.

Tovább
0

Ilyen, amikor Spa a nappaliba költözik



Hétvégén Spa-Francorchamps-ban újra beindul az élet a Forma-1-ben: az Ardennekben ezúttal a szokásosnál is hűvösebb időjárás fogadja majd a nyári szünetről visszatérő csapatokat és versenyzőket, ám az F1 furcsaságaival foglalkozó egyik blog olyan kincsre lelt, amely a hidegben is szívmelengetőnek mondható.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek