Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Izzadtságszagúan magyarázkodik a Ferrari vezérigazgatója



F1 Forma-1 Louis Camilleri Ferrari Spanyol Nagydíj 2019 John Elkann Maurizio Arrivabene
Mi mást tehetne a Ferrari vezérigazgatója, Louis Camilleri a katasztrofális szezonkezdet után, minthogy magyarázkodik? Az olaszok vezére szerint nincs pánik, a kétnapos barcelonai teszt pedig gyógyírt hozhat a rejtélyes gondokra, igaz, azt is elismerte: gyaníthatóan Monacóban sem lesz komoly esélye a vörösöknek a domináns Mercedes ellen.

Tovább
0

Red Bull: Ez a vébé a Mercedesé, de nem adjuk fel a harcot



F1 Forma-1 Red Bull Christian Horner Max Verstappen Pierre Gasly Spanyol Nagydíj 2019
Lefutott a világbajnokság, de talán nem kell arra számítani, hogy minden futamot a domináns Mercedes nyer meg 2019-ben - jelentette ki a Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner a címvédő alakulat zsinórban ötödik kettős győzelme után, Barcelonában. A szakvezető reméli, hogy az év hátralevő részében a már most második erőnek tartott energiaitalos formáció is közelebb kerülhet az éllovashoz.

Tovább
0

Ott voltunk a Red Bull új F1-es fapalotájának nyitóbuliján




Felavatta a Forma-1-es paddock legújabb monstrumát, a Holzhaust péntek este a Red Bull: a legendás Energy Stationt felváltó építményben a sajtó és a vállalat vendégei mellett még a rivális csapatok képviselői is felbukkantak. Ott volt a meghívottak között az F+1 Blog is.

Tovább
0

Barcelonában már Bottast tartják Hamilton fő riválisának



Újra a szokásos, európai arcát mutatja a Forma-1 a hétvégi Spanyol Nagydíj helyszínén, a Circuit de Barcelona-Catalunyán: visszatértek a motorhome-ok, érkeznek az első komolyabb fejlesztési csomagok, csupán a paddockban forszírozott téma változott meg. Noha a Ferrari új motort vet be, mégsem erről esik a legtöbb szó: sokkal inkább arról, hogy vajon Lewis Hamiltonnak a vörösök helyett saját csapattársával, Valtteri Bottasszal kell-e vívnia a vb-címért?

Tovább
0

Barcelona után bedobhatja a törölközőt a küszködő Williams




Barcelonába fejlesztési csomaggal érkezik a 2019-es idény totális kudarcát produkáló Williams istálló, ám könnyen előfordulhat, hogy ez a pakk lesz az utolsó, amelyet az FW42 típusjelű szörnyszülötthöz készítenek. A nagy múltú alakulat történelmi mélyponton van, ami sem az újonc George Russellnek, sem a nagy visszatérő Robert Kubicának nem tesz jót: vajon hogyan élik meg ők a krízist?

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek