Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kézzel emelte meg a 853 kg-os McLarent a szervizcsapat



F1 Forma-1 McLaren Forma-1 kerékcsere Carlos Sainz Szingapúri Nagydíj 2019

Mint a villám, úgy dolgoznak az F1-es istállók kerékcserére szakosodott stábjai a futamokon, az elitalakulatok szinte felfoghatatlan gyorsasággal bonyolítják le a komplikált műveletet. Kivéve, amikor nem: a Szingapúri Nagydíj erre is szolgáltatott példát.

Tovább
0

Vörösbe öltöztetné Russellt a Ferrari?




Hiába hangoztatja úton-útfélen Sebastian Vettel, hogy a Ferrarinál marad szerződésének 2020 végi lejártáig, a maranellói alakulatnál arra is fel vannak készülve, hogy a négyszeres világbajnok esetleg már az idei szezon végén távozik. A vörösök vészforgatókönyvön dolgoznak, az esetleges pótlás ügyében pedig - bármilyen hihetetlen - a legnagyobb riválist, a Mercedest is megkeresték.

Tovább
3

Bottas egy trikóval lopta a bulit Szingapúrban



F1 Formula 1 Mercedes Valtteri Bottas Szingapúri Nagydíj 2019
Valtteri Bottas komoly feltűnést keltett csütörtökön, amikor betoppant a szingapúri paddockba, fekete trikóján ugyanis öles betűkkel az elhíresült melbourne-i rádióüzenete volt olvasható: "B***tok meg!" Az üzenet és a trikó sláger lett, a finn pedig újra bizonygatja: mindent megtesz azért, hogy újfent rácáfoljon a kritikusaira.

Tovább
0

Leclerc már jövőre a vb-címért akar harcolni a Ferrarinál




Határozott célkitűzéssel megy a Saubertől a Ferrarihoz 2019-ben Charles Leclerc, aki helyet cserél Kimi Räikkönennel. Az olasz márka pilótaképző akadémiájának csúcsportékája Szingapúrban kijelentette: tudja, hogy óriási lépés vár rá, de szeretne azonnal szemmagasságban lenni leendő csapattársával, Sebastian Vettellel.

Tovább
1

McLaren: Nem sima ügyfelek leszünk a Renault-táborban



F1 Forma-1 McLaren McLaren-Honda Renault Szingapúri Nagydíj Eric Boullier Fernando Alonso
Noha a McLaren a csapat saját kalkulációi szerint máris kéthetes csúszásban van a 2018-as versenyautóval kapcsolatos tennivalókkal, nagy reményeket fűznek a Renault-val kötött szövetséghez. Eric Boullier, a wokingiak versenyigazgatója elismeri, hogy a "gyári" státusz feladása nem egyszerű, ugyanakkor a szakember leszögezte: olyan feltételeket alkudtak ki a franciáknál, amelyek értelmében a patinás egylet több lesz egyszerű ügyfélnél.

Tovább
0
«
12345

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek