Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Magyarok, akik előtt nincs titok a Forma-1-es garázsokban



Nincs olyan Forma-1-es Magyar Nagydíj, amely után az FIA ne méltatná a lebonyolításban résztvevő magyar sportszakmai stáb munkáját. Messze földön híres sportbíróinkat rendszerint látjuk a Hungaroring posztjain, a garázsok mélyén dolgozó technikai ellenőreinkről viszont kevés szó esik, pedig őket legalább olyan magas szinten jegyzik. Az F+1 Blog a nemzeti technikai ellenőrök főnökét, Balla Zoltánt kérdezte arról, hogy milyen feladatokat látnak el az év legfontosabb hazai versenyhétvégéjén.

Tovább
0

Magyar sportbíróktól tanulna a Mexikói Nagydíj gárdája



Régóta ismert tény, hogy a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) sportbírói gárdáját nemzetközi szinten is a legjobbak között tartják számon. Ennek újabb tanúbizonysága, hogy az F+1 Blog információi szerint a Forma-1-es vérkeringésbe jövőre visszatérő Mexikói Nagydíj szervezői máris jelezték: azt szeretnék, ha az ottani sportbírók felkészítésében a magyar szakemberek is szerepet vállalnának.

Tovább
0

Whiting dicsérte a hungaroringi pályabírókat



Pályabírók a Hungaroringen - Fotó: Farkas Péter

Charlie Whiting, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenyigazgatója és biztonsági főnöke méltatta a Forma-1-es Magyar Nagydíjat lebonyolító sportszakmai személyzetet a kiválóan elvégzett munka után - derült ki Faluvégi Péter versenyigazgató közleményéből.

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek