Méhkasra emlékeztet jelenleg a melbourne-i Albert Park, amelyet már birtokba vettek a Forma-1-es istállók. A hét végén tartandó évadnyitó Ausztrál Nagydíj előtt targoncák és teherszállító kamionok hemzsegnek a pályán: fotók a helyszínről!

Nem kevés teendő vár az alakulatokra azután, hogy a Formula One Managementtel szövetségben álló DHL teherszállító repülőgépei megérkeztek az ausztráliai városba. Idén először bontják szét a teljes versenyfelszerelést, ráadásul a távoli országban nem számíthatnak saját kamionjaikra, motorhome-jaikra sem.

Noha egész télen úgy tűnt, hogy a mezőny kilenc csapattal lesz kénytelen elstartolni, a Marussia végül kimenekült a csődeljárásból és Manor F1 Team néven ott lesz az évadnyitón. A Banbury-ből Dinningtonba költözött alakulat az utolsó pillanatban tudta le a tavalyi autó átépített változatának töréstesztjét, így még idejében elcsípték a repülőt: ők is megérkeztek az Albert Parkba, ahol a helyszínen készült fotók szerint munkatársaik a tavalyi Marussia-uniformisban tesznek-vesznek.