Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Magyar sportbíróktól tanulna a Mexikói Nagydíj gárdája



Régóta ismert tény, hogy a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) sportbírói gárdáját nemzetközi szinten is a legjobbak között tartják számon. Ennek újabb tanúbizonysága, hogy az F+1 Blog információi szerint a Forma-1-es vérkeringésbe jövőre visszatérő Mexikói Nagydíj szervezői máris jelezték: azt szeretnék, ha az ottani sportbírók felkészítésében a magyar szakemberek is szerepet vállalnának.

Tovább
0

Küszöbön az első évközi pilótacsere?



A nyár a pilótapiaci spekulációk időszaka a Forma-1-ben: nincs ez másként idén sem, ráadásul a találgatássorozat nem is feltétlenül csak a 2015-ös átigazolásokat érinti. Még az sem kizárt, hogy a Magyar Nagydíjig hátralevő időben megtörténik az első évközi váltás, erre ugyanis a jelek szerint két alakulatnál is esély mutatkozik.

Tovább
0

Gutierrez maradna a Sauber kötelékében



Noha a két mexikói Forma-1-es pilóta közül elsősorban a McLaren színeit képviselő Sergio Perezre irányul nagyobb figyelem, van mozgolódás a Saubernél szereplő Esteban Gutierrez körül is. Mint az F+1 Blog Abu-Dzabiban megtudta, a pilóta menedzsmentje arra számít, hogy a fiatal versenyző 2014-ben megkapja az újabb esélyt a svájci alakulatnál.

Tovább
0

Mexikóban vb-címet várnak Pereztől



Mire jut Sergio Perez 2013-ban a McLarennél? Alighanem ez a hétvégén kezdődő új Forma-1-es idény egyik legnagyobb kérdése: a teher nem kicsi a fiatal pilóta vállain, de mint arról az F+1 Blog meggyőződött, hazájában, Mexikóban mindent elsöprő szeretet és tisztelet övezi az ifjú tehetséget, akitől honfitársai egyértelműen vb-címet várnak.

Tovább
0

Rideg valóság: pénz is kell a tehetség mellé az F1-ben



Két versenyző-bejelentéssel indult a sorsdöntő Brazil Nagydíj pénteki napja Interlagosban: a Saubernél és a Caterhamnél érthető módon örvendeznek az új szerzeményeknek, a publikum azonban a különféle közösségi oldalakon vegyes érzelmekről számolt be. Ez már csak így megy, a Forma-1-ben immáron kizárólag a pénzzel megspékelt tehetségeknek van helye.

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek