Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Dübörög a búcsúzkodási időszak az F1-ben



Kimi Räikkönen a rá jellemző lazasággal lép le a Lotustól, a finn a hétvégén se puszi, se pá fordított hátat az enstone-i egyletnek. A már javában dübörgő Forma-1-es búcsúzkodási időszakban mások nagyobb csinnadratta mellett, esetleg érzelmesebben köszönnek el attól, akitől kell...

Tovább
0

Massa, Maldonado és a menedzserek császára



Aligha kétséges, hogy ezekben a napokban Nicolas Todt a legelfoglaltabb ember a Forma-1 világában, hiszen a fiatal francia menedzser pártfogoltjai egymás sarkát tapossák a versenyzői helyekért. Mit lehet tudni a helyzetről, s mit lehet tudni magáról az FIA-fővezérének fiacskájáról?

Tovább
0

Massa: A Renault-bunda miatt nem lettem világbajnok!



Bár Felipe Massa rajongói a 2008-as Brazil Nagydíj után Timo Glockot tették felelőssé azért, hogy kedvencük az utolsó pillanatban elbukta a biztosnak tűnő világbajnoki címet, maga az érintett Suzukában rámutatott: véleménye szerint valójában a szingapúri Renault-bundabotrány volt az, amelyre igazán ráfizetett pályafutása legjobb idényében.

Tovább
1

Massa makacsul ragaszkodik a Forma-1-hez



Felipe Massa saját bevallása szerint nem fog "térdre borulni" senki előtt, de az év végi ferraris búcsú után is szeretne a Forma-1-ben maradni. A brazil lát esélyt a folytatásra és igyekszik nemzeti ügynek beállítani a jelenlegi helyzetét...

Tovább
0

Alonsóékkal együtt repültünk vissza az '50-es évekbe



Múltat idézni, nosztalgiázni mindig élvezetes, kiváltképp akkor, ha Forma-1-ről van szó. Tudják ezt jól a Shellnél is: az olajtársaság a Belga Nagydíj helyszínének szomszédságában, Malmédyben az '50-es évekbe repítette vissza a nemzetközi sajtót a Ferrari párosával, Fernando Alonsóval és Felipe Massával együtt, ráadásul az időutazás részeként levetítették azt a filmet, amelyet az 1955-ös futamon forgattak.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek