Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa: Azért vagyok a Forma-1-ben, hogy nyerjek!



Felipe Massa régi bútordarabnak számít a Forma-1-es mezőnyben, ám saját bevallása szerint elszántsága a legkisebb mértékben sem kopott meg. Miután a tavalyi csapatváltása jól sült el és a Williamsszel együtt újra lendületbe jött, a formát az idei évre is szeretné átmenteni: arra nem merne fogadni, hogy idén azonos szinten lehetnek a Mercedesszel, azt viszont leszögezte, hogy futamgyőzelmekért akar harcolni.

Tovább
1

Ez a hiper-Ferrari Massa új büszkesége?



Lehet, hogy Felipe Massa már egy Mercedes-erőforrással hajtott Williamsszel hajt a dicsőségért a Forma-1-ben, a brazil pilóta büszkesége azonban a jelek szerint továbbra is egy Ferrari. Ha minden igaz, a dél-amerikai versenyző a napokban kapta meg LaFerrariját, amelyről már fotók is készültek Monacóban.

Tovább
0

Új motorhome-ja van a Williams istállónak



A Williams istállónál idén új főszponzor állt a házhoz, javul a versenyautók és a pilóták teljesítménye, így az utóbbi években sínylődő alakulat már nemcsak a belbecsre, hanem a külcsínre is igyekszik adni. Ennek jegyében a hazai versenyükre, Silverstone-ra új, a legnagyobb csapatokéval vetekedő motorhome-mal rukkoltak elő.

Tovább
1

Massának jót tett, hogy kiszabadult a Ferraritól



Másodvirágzását éli Felipe Massa a Williams istállónál: noha az eredményei jórészt peches helyzetek sorozata miatt még mindig nem az igaziak, a brazil pilóta szemlátomást újra a régi önmagát idézi, amire az eddigi legjobb példa a spielbergi pole pozíció volt. A versenyző cimborája, a vele együtt a grove-i alakulathoz igazoló mérnökguru, Rob Smedley kimondta: a változás elsősorban annak köszönhető, hogy Massa megszabadult a Ferraritól és Fernando Alonsótól.

Tovább
0

Belecsöppentünk Massáék pole-bulijába Spielbergben



Szinte felrobbant a Williams istálló dugig tömött motorhome-ja, amikor Felipe Massa belépett a fotocellás ajtón néhány perccel azután, hogy az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén megszerezte a pole pozíciót. A grove-i alakulat túláradó öröme teljesen megérdemelt, ráadásul a kvalifikációs eredményük nagyon sokat jelent a Forma-1-nek is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek