Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa, a lestrapált szivar-Audi és a gyanakvó zsaruk



Felipe Massát, a Williams versenyzőjét elég nehéz elképzelni egy lestrapált szivar-Audi volánja mögött, ahogyan cipő nélkül tapossa a pedálokat, pedig volt idő, amikor ez mindennaposnak számított. Ezt a brazil pilóta honfitársától és barátjától, a BMW DTM-es csapatának kötelékét erősítő Augusto Farfustól hallotta az F+1 Blog, ráadásul a túraautós fenegyerek még erre is rátett egy lapáttal…

Tovább
0

Akár tartós is lehet a Williams jó formája



Minden jel arra utal, hogy 2014-es idény kezdetén a Williams istálló produkálja majd a legkomolyabb kiugrást és amennyiben a tesztelések alapján valószínűsíthető forma élesben is bebizonyosodik, a grove-i egylet javulása akár tartósnak is bizonyulhat. Jósolni túlságosan korai lenne, de nagyon úgy tűnik, hogy a legendás egyletnél a helyére kerültek a dolgok.

Tovább
0

Massa hisz a Williams feltámadásában



Egyelőre nem tudni, hogy mire lesz képes idén a Williams istálló, ám a Ferraritól átigazolt Felipe Massa máris biztos benne, hogy jobban járt a grove-i egyletnél szerzett volánnal, mintha a Lotus által felkínált lehetőséget fogadta volna el. A brazil versenyző célokat egyelőre nem fogalmazott meg az idei évre, ám azt leszögezte: a világbajnoki cím elhódításáról továbbra sem tett le.

Tovább
0

Massa búcsúzkodott, Alonso lelkesített



Múlt hétvégén tartotta hagyományos karácsonyi összejövetelét a Ferrari: a maranellói esemény elsősorban Felipe Massa búcsúztatásáról szólt, míg Fernando Alonso és a vörösök fővezére, Luca di Montezemolo igyekezett feltüzelni a különítmény tagjait 2014-re.

Tovább
0

Massa intelmei Alonsóhoz és Räikkönenhez



Bizarr párosnak ígérkezik a Ferrari jövő évi versenyződuója, Kimi Räikkönen és Fernando Alonso - véli a Williams istállóhoz igazoló Felipe Massa, aki a múltban a spanyollal és a finnel is versenyzett együtt a maranellói alakulat kötelékében. A brazil biztos benne, hogy a feleknek nem lesz könnyű dolga egymással.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek