Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Íme, a világ legmenőbb nyári diákmunkája



F1 Forma-1 Német Nagydíj Hockenheim Sauber Monisha Kaltenborn
Hihetetlen, de igaz: a Forma-1-ben is lehet nyári diákmunkát találni. Hockenheimben megtaláltuk a világ legmenőbb zsebpénzkereseti lehetőségét - igaz, ide nem mindenkit vesznek fel…

Tovább
0

Fittipaldi: Minél gyorsabb az F1, annál jobb!



F1 Forma-1 Emerson Fittipaldi Hockenheim Német Nagydíj
Letűnt korok Forma-1-es versenyzőivel beszélgetni mindig élmény, pláne akkor, ha az illetőről köztudott, hogy soha nem rejti véka alá a véleményét. A kétszeres világbajnok Emerson Fittipaldi ilyen: ami a szívén, az a száján - erről az F+1 Blog újfent meggyőződhetett a Német Nagydíj helyszínén, Hockenheimben.

Tovább
0

Húsz éve lángolt Verstappen Benettonja



Noha az érdeklődés középpontjában már a Hungaroring áll, több tekintetben is érdemes visszatérni a múlt hétvégi Német Nagydíjra. Például azért, mert épp 20 éve annak az emlékezetes boxutcai tűznek, amely Jos Verstappen Benettonján ütött ki: a holland ott volt a Hockenheimringen, ahol az F+1 Blog kérésére felelevenítette azt a néhány emlékezetes másodpercet és beszélt arról is, hogy milyen érzés ex-pilótaként egy F1-be igyekvő tehetség édesapjának lenni.

Tovább
0

Megkérdeztük Bottast: mi a titka a lendületnek?



Valtteri Bottas, a Williams finn tehetsége nagyon elkapta a fonalat és a Német Nagydíjon zsinórban harmadszor is dobogóra állhatott, ráadásul a Hockenheimringen izgalmas csatában sikerült maga mögött tartania Lewis Hamiltont, így most első ízben végzett élesben az egyik Mercedes előtt. Az F+1 Blog megvárta a mérnöki kiértékelésről távozó északi tehetséget és feltettünk neki néhány kérdést - többek között arról, hogy miért számít az utóbbiaknál sokkal nehezebb hétvégére a Hungaroringen.

Tovább
0

Nem számítottak a féklutrira a Mercedesnél



Ha a papírformán múlna, már régesrég a 2015-ös szezonra kellene összpontosítanunk, mert az idei évad Mercedes-dominanciája már az izgalomfaktor legutolsó csíráját is kiirtotta volna. Szerencsére azonban a sors nem hagy cserben bennünket és mindig történik valami, amelynek köszönhetően legalább a csillagos egylet házon belüli harca kínál fordulatokat és izgulnivalót.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek