Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Webber korai visszavonulást vár Vetteltől



Sebastian Vettel valószínűleg nem nyújtja hosszúra Forma-1-es pályafutását - véli a tavaly visszavonult csapattárs, Mark Webber, akinek köztudottan puskaporos volt a viszonya a Red Bull négyszeres világbajnokával, ám a napokban mégis kalapot emelt az életét megkeserítő fiatal klasszis előtt.

Tovább
0

Webber már porschézik, Schumi újra Merciben



Mark Webber máris túl van az első menetpróbán jövő évi munkaeszközével, a Porsche LMP1-es versenygépével, s újra hallatott magáról Michael Schumacher is, aki hosszú idő után ismét feltűnt a Mercedes háza táján.

Tovább
0

Viszlát, Mark Webber!



Vasárnap Interlagosban a 215., egyben utolsó Forma-1-es versenyét futja Mark Webber, a jelenlegi mezőny talán legőszintébb tagja, aki pályafutása 12 éve során 9 futamgyőzelmet, 13 pole pozíciót és 41 dobogós helyezést ért el. Az F+1 Blog karrierje legemlékezetesebb momentumainak felidézésével búcsúztatja a Porsche sportkocsi-csapatához távozó ausztrál pilótát.

Tovább
0

Dübörög a búcsúzkodási időszak az F1-ben



Kimi Räikkönen a rá jellemző lazasággal lép le a Lotustól, a finn a hétvégén se puszi, se pá fordított hátat az enstone-i egyletnek. A már javában dübörgő Forma-1-es búcsúzkodási időszakban mások nagyobb csinnadratta mellett, esetleg érzelmesebben köszönnek el attól, akitől kell...

Tovább
0

Webber sortüzet nyitott a sportfelügyelőkre



Mark Webber sortüzet nyitott a sportfelügyelőkre a Twitteren amiatt, hogy a Szingapúri Nagydíj után Fernando Alonsóval együtt figyelmeztetésben részesítették a levezető körös "taxizás" miatt. Az ítélet megosztja a véleményeket.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek