Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Webber nagyfőnöki segítséggel marad a Red Bullnál?



Újabb spekuláció látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Mark Webbernek talán mégsem kell lemondania a Red Bull-volánról az idei évad végén: egy német lap szerint az energiaital-konszern tulajdonosa, Dietrich Mateschitz személyesen ajánlotta fel a szerződéshosszabbítás lehetőségét az ausztrálnak. Ha ez igaz, és Webber elfogadja azt, Kimi Räikkönen a Lotusnál ragadhat egy újabb szezonra…

Tovább
0

Nyár végére dönt Webberről vagy utódjáról a Red Bull



Bár a Forma-1 világa elkönyvelt tényként kezeli, hogy Mark Webber az évad végén elköszön a Red Bulltól, s talán az egész szakágtól is, az energiaitalos csapatot irányító Christian Horner a napokban ismét megszellőztette: az sem teljesen kizárt, hogy az ausztrál a csapat kötelékében marad. Közben a Lotus állítja, hogy a pletykákkal ellentétben Kimi Räikkönen nem igazol bajnokcsapathoz, a Toro Rossónál pedig a két fiatal esélyeit mérlegelik.

Tovább
0

Räikkönen nem kommentálja a Red Bull-pletykát



Niki Lauda Kimi Räikkönen leigazolására ösztökéli a Red Bullt, a Lotus azon mesterkedik, hogy megtartsa a finnt, miközben maga az érintett továbbra is hangsúlyozza: még nem gondolkodik a 2014-es idényen. Egyes források szerint már az sem biztos, hogy megüresedik Mark Webber helye...

Tovább
0

Webber öt évre aláírt a Porschéhez?



Egyre valószínűbb, hogy Mark Webber nem marad a Red Bullnál: bár a Porsche egyelőre cáfol, az utóbbi hetek botrányai után ismét erősödik a pletyka, amely szerint az ausztrál versenyző aláírt a zuffenhauseni márka sportautó-csapatához és 2014-től a hosszú távú versenyzés csúcskategóriájában folytatja pályafutását.

Tovább
0

Nem csitulnak az indulatok a Red Bullnál



Aki esetleg komolyan elhitte, hogy Sebastian Vettel valóban bánja a szepangi, a csapatutasítás ellenére végrehajtott előzést, azok szerdán komoly arculcsapást kaptak a némettől. A háromszoros világbajnok olyan provokatív megnyilvánulással rukkolt elő, amely után biztosra vehetjük, hogy Mark Webber - történjék bármi az idei szezon hátralevő részében - 2014-ben már nem lesz a Red Bull Racing versenyzője.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek