Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

F1 után gokart: ez lesz az új trend?



Vissza a gyökerekhez! Lassan akár ez is lehetne a mottója a Forma-1-ből távozni kénytelen pilótáknak, közülük ugyanis ketten biztosan visszatérnek idén a gokartozás világába: Michael Schumacher és Jaime Alguersuari is a parányi járgányok világában vetélkedik idén, igaz, nem egymás ellen csatáznak majd.

Tovább
0

Schumi fejlesztheti a legizmosabb Mercedeseket?



Úgy hírlik, a pályafutása második fejezetét lezáró Michael Schumachernek továbbra is lesz tennivalója a Mercedesnél: friss pletykák szerint a csillagos márka nem szimbolikus, hanem nagyon is érdemi feladatkört szán a hétszeres világbajnok klasszisnak, igaz, nem a Forma-1-es alakulat háza táján.

Tovább
0

Remény Grosjeannak: akik balhésan kezdtek az F1-ben...



A 2012-es szezonban történt incidenshalmaz és eltiltás mázsás teherként nehezedik Romain Grosjean vállaira, de történelmi példák igazolják, hogy egyelőre hiba lenne leírni a Lotus francia versenyzőjét. Több olyan versenyző is megfordult már a Forma-1-ben, akiktől pályafutásuk elején rettegtek a riválisok, később mégis nagy sikereket arattak.

Tovább
0

Schumi utolsó fityisze Barrichellónak



Michael Schumacher pályafutásának vasárnap, Interlagosban záruló második felvonása nem bővelkedett jó eredményekben, azonban a német így is felállított egy rekordot. Olyat ráadásul, amivel újabb fityiszt mutatott ex-csapattársának, a texasi futamot a helyszínen figyelemmel kísérő Rubens Barrichellónak.

Tovább
0

Áron alul kelt el Schumiék 1998-as Ferrarija



400 ezer fontért, azaz körülbelül 141 millió forintért cserélt gazdát az RM Auctions múlt heti, Londonban tartott aukcióján az a Ferrari F300-as, amelyet Michael Schumacher és Eddie Irvine az 1998-as szezonban használt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek