Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Schuminak nyugdíjasként is lesz Forma-1-es Mercije



Értékes búcsúajándékot kap a Mercedes istállótól az évad végén nyugdíjba vonuló hétszeres világbajnok, Michael Schumacher. Egy német lap szerint a csillagos egylet a veterán klasszisnak ajándékozza az egyik idei Forma-1-es versenygépet.

Tovább
1

Schumacher visszavonul, Massa fellélegezhet?



Michael Schumacher újbóli visszavonulásának bejelentése után valószínűleg nem csak rajongók garmadája sóhajt fel, hanem a Ferrari másodhegedűse, Felipe Massa is.

Tovább
0

Aukcióra bocsátják Schumacher 1998-as Ferrariját



Ferrari F300

Igazi Forma-1-es különlegességre csaphat le az a vastag pénztárcájú fanatikus, aki október 31-én részt vesz az RM Auctions nevű cég londoni aukcióján. Az eseményen Michael Schumacher 1998-as Ferrarijára lehet licitálni.

Tovább
0

Monzából jelentjük: A Merci nem spórolna Hamilton gázsiján



Noha pénteken már a száguldás is beindult az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában, a paddockot nem is annyira az eredmények, sokkal inkább a pilótapiaci spekulációk tartották lázban. A nap folyamán hallottakra és némi bennfentes információval megfűszerezve az F+1 Blog is felállította a maga teóriáját az élmezőny átalakulásával kapcsolatban.

Tovább
0

Helyzetjelentés Spából



Eau Rouge / F+1 Blog

Borongósan, néhány csepp esővel indult a csütörtöki nap Spa-Francorchampsban, de az égiek végül megkegyelmeztek a nyári szabadságról visszatérő Forma-1-nek, így a nap sugarai is köszöntötték a paddock-siserehadat az Ardennek erdőségeiben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek