Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kiállítás nyílt Schumi tiszteletére



F1 Forma-1 Michael Schumacher

Újabb érdemi információ továbbra sincs a lábadozó hétszeres Forma-1-es világbajnokról, Michael Schumacherről, főszponzora azonban kiállítást szervezett a klasszis tiszteletére annak apropóján, hogy a napokban volt 20 éve az együttműködés kezdetének. A marburgi eseményen a pilóta egész családja részt vett.

Tovább
0

Így száguldozik Schumi vb-ezüstérmes fia



Miután múlt vasárnap a KF-Junior gokart-kategória franciaországi vb-döntőjében ezüstérmet szerzett, a világ felfedezte magának a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fiát, a 15 éves Micket, akiről sokan máris állítják, hogy hamarosan az édesapja nyomdokaiba lépet az autósport királykategóriájában. Az FIA közreadta a vb-döntő felvételét, így most bárki megnézheti, hogyan száguldozik a kis Schumi.

Tovább
0

Schumi fia vb-ezüstöt szerzett gokartban



Nagyon úgy tűnik, hogy Michael és Ralf után hamarosan újabb Schumacher tűnhet fel a Forma-1 horizontján: a tavaly decemberi síbalesete óta lábadozó hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick múlt vasárnap vb-ezüstérmes lett az FIA KF-Junior kategóriájának franciaországi döntőjén és többen máris biztosra veszik, hogy rövidesen édesapja nyomdokaiba lép.

Tovább
0

Eladó Schumi Ferrarijának kipufogógáza



Igazi csemegére csaphatnak le Michael Schumacher rajongói az egyik népszerű aukciós portálon, ahol a tavaly decemberi fejsérülése óta még mindig kómában lévő hétszeres világbajnok 1998-as Ferrarijának, az F300-asnak dobozolt kipufogógázához lehet hozzájutni.

Tovább
0

Schumacher már az F1 előtt is lenyűgözte Schlessert



Jean-Louis Schlesser, a tereprali koronázatlan királya a síbalesete óta kómában fekvő Michael Schumachernek ajánlotta azt a győzelmet, amelyet autóversenyzői pályafutása utolsó futamán, a néhány napja lezárult Africa Eco Race-en aratott. Az F+1 Blog a dakari befutónál kérdezte a franciát a Schumi-balesettel kapcsolatos érzéseiről, a némethez fűződő baráti kapcsolatáról, valamint arról, hogy milyen volt a későbbi F1-es ikon karrierje kezdetén.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek