Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Eladó Schumacher egyik közúti Ferrarija



Amikor egy-egy aukción felbukkan Michael Schumacher valamelyik kibelezett, vagy épp működőképes Forma-1-es versenygépe, mindig óriási az érdeklődés és a gyűjtők akár komoly vagyonokat is hajlamosak áldozni a megszerzéséért. Olyan viszont csak ritkán fordul elő, hogy a hétszeres világbajnok klasszis valamelyik közúti járgányát lehet megszerezni…

Tovább
3

Webber már porschézik, Schumi újra Merciben



Mark Webber máris túl van az első menetpróbán jövő évi munkaeszközével, a Porsche LMP1-es versenygépével, s újra hallatott magáról Michael Schumacher is, aki hosszú idő után ismét feltűnt a Mercedes háza táján.

Tovább
0

Lauda visszaszúrt Schumachernek Mercedes-ügyben



Lewis Hamilton a Mercedes idei formajavulásának legfőbb letéteményese - véli a csillagos alakulat menedzsmentjének tagja, a korábbi háromszoros világbajnok Niki Lauda, aki első ízben beszélt a McLaren-nevelésű brit átcsábításának körülményeiről. Az osztrák visszaszúrt a csapattól a tavalyi évad végén leléptetett Michael Schumachernek is.

Tovább
0

Schumi diszkréten zrikálja a Mercedest



Elgondolkodtató kijelentést tett Michael Schumacher: a tavaly visszavonult hétszeres világbajnok úgy érzi, hogy az alapok lerakásával jelentős mértékben hozzájárult a Mercedes idei formajavulásához. A csillagos márkát a hétvégi Belga Nagydíj előtt már a Red Bull fő ellenfelének, a bajnokság egyik favoritjának tartják.

Tovább
0

Eladó Schumi első Benettonja és Ron Dennis McLaren-gokartja



Autóaukciót tartanak szombaton a Nürburgringen, ahol a gazdagabb Forma-1 megszállottak igazi különlegességekre is lecsaphatnak. Kalapács alá kerül például az a Benetton B191-es, amelynek volánja mögött a későbbi hétszeres világbajnok Michael Schumacher 1991-ben megszerezte az első pontjait, s lehet licitálni azokra a McLaren-Mercedes gokartokra is, amelyekkel Ron Dennis és famíliája száguldozott családi események apropóján.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek