Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

"Le Mans és az F1? Mint a squash és a tenisz!"



Nico Hülkenberg győzelme a Le Mans-i 24 óráson felerősítette az összehasonlításokat a Forma-1 és a megbízhatósági versenyzés LMP1-es csúcsosztálya között. A közvélemény siratja a Forma-1-et, azt állítva, hogy már nem is sprint, sokkal inkább megbízhatósági verseny: az F+1 Blog egy igazi szakértőt kérdezett meg a háromszoros Le Mans-i győztes ex-F1-es pilóta Allan McNish személyében, aki ostobaságnak tartja az összehasonlítgatásokat, de elismeri, hogy közelít egymáshoz a két széria.

Tovább
0

Ráharapott a mémgyár a megriadt Ferrari-főnökre




Arra akár mérget is vehetünk, hogy jelenleg nincs népszerűbb csapatfőnök a Forma-1-ben, mint a Ferrarit irányító Maurizio Arrivabene. A cigimarketingesből lett szakvezető antréja egyébként is jól sikerült, egyszerű, ám velős beszólásait kedveli a nemzetközi sajtó és a spielbergi nyitóedzésen történt boxutcai Massa-incidens óta a világhálós mémgyár sem akar leszakadni az olaszról.

Tovább
0

Legyen Berger az új Marko - szubjektív



Gerhard Berger fegyvertára kifogyhatatlan, ha arról van szó, hogy cáfolnia kell saját Forma-1-es szerepvállalását. A sportágat versenyzőként és csapatvezetőként is megjáró osztrák múlt hétvégén, hazája nagydíján is csak cáfolt, de mivel a szokásosnál sokkal aktívabbnak mutatkozott, az F+1 Blog szerint elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben ne vállaljon valamilyen hivatalos tisztséget - mégpedig a Red Bullnál.

Tovább
0

Massa kisfia is parádézott Spielbergben




Felipe Massának nagy hétvégéje volt Spielbergben, ahol a Mercedesek mögött a 3. helyre repítette a Williams versenygépét, de még nála is nagyobb show-t csinált a kisfia, Felipinho. Az öt és fél éves gyerek az ausztriai hétvégén a Sky Sports tévécsatorna abszolút kedvencévé vált.

Tovább
0

Nem adott ultimátumot a Hondának az elnök




Ahogyan arra számítani lehetett, a Honda-konszern fővezére, Takahiro Hachigo megjelent a hétvégén Spielbergben, az Osztrák Nagydíj helyszínén, de amit ott látott, azzal biztosan nem lehetett elégedett. Újságírókat nem engedtek a nagyfőnök közelébe, viszont sulykolták a szokásos nótát: hiába égnek versenyről versenyre, nincs nyomás az anyacég részéről és az elnök sem adott ultimátumot az ausztriai vizit során...

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek