efpluszegy

Legyen Berger az új Marko - szubjektívGerhard Berger fegyvertára kifogyhatatlan, ha arról van szó, hogy cáfolnia kell saját Forma-1-es szerepvállalását. A sportágat versenyzőként és csapatvezetőként is megjáró osztrák múlt hétvégén, hazája nagydíján is csak cáfolt, de mivel a szokásosnál sokkal aktívabbnak mutatkozott, az F+1 Blog szerint elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben ne vállaljon valamilyen hivatalos tisztséget - mégpedig a Red Bullnál.

Tovább
0

Massa kisfia is parádézott Spielbergben
Felipe Massának nagy hétvégéje volt Spielbergben, ahol a Mercedesek mögött a 3. helyre repítette a Williams versenygépét, de még nála is nagyobb show-t csinált a kisfia, Felipinho. Az öt és fél éves gyerek az ausztriai hétvégén a Sky Sports tévécsatorna abszolút kedvencévé vált.

Tovább
0

Nem adott ultimátumot a Hondának az elnök
Ahogyan arra számítani lehetett, a Honda-konszern fővezére, Takahiro Hachigo megjelent a hétvégén Spielbergben, az Osztrák Nagydíj helyszínén, de amit ott látott, azzal biztosan nem lehetett elégedett. Újságírókat nem engedtek a nagyfőnök közelébe, viszont sulykolták a szokásos nótát: hiába égnek versenyről versenyre, nincs nyomás az anyacég részéről és az elnök sem adott ultimátumot az ausztriai vizit során...

Tovább
0

Ecclestone: Mindig csak a vesztesek panaszkodnak, a győztesek soha!Bernie Ecclestone egyik legfőbb fegyvere, hogy képes kimagyarázni a kimagyarázhatatlant: kétség sem férhet ahhoz, hogy a 84 esztendős Forma-1-es főmogul ennek köszönheti, hogy ilyen régóta őrzi a hatalmát, és az Osztrák Nagydíj szombati napján újfent demonstrálnia kellett ezt a képességét. Amikor az újságírók megsorozták a sportág aktuális problémáit forszírozó kérdésekkel,a brit úgy cáfolt, hogy közben elismerte: valóban lenne csinosítanivaló a sportág háza táján…

Tovább
1

Így látja az F1-et a hazánkba készülő PiquetAz idő mindig megszépíti a dolgokat: így tartja a mondás, amely fokozottan igaz a régi idők Forma-1-es pilótáira is, akik mindig szebbnek látják saját korszakukat a jelennél. Nincs ezzel másként a legendás háromszoros világbajnok Nelson Piquet sem, aki az F+1 Blognak az Osztrák Nagydíj helyszínén kijelentette: abba a roppant népes táborba tartozik, akik szerint a sportág manapság túlságosan a technológiára van kihegyezve.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek