Verstappen rangos trófeával hangol a Magyar Nagydíjra

F1 Forma-1 Max Verstappen Red Bull Lorenzo Bandini-trófea Toro Rosso Christian Horner
Rangos elismerést söpört be Max Verstappen: a Red Bull szemtelenül fiatal tinisztárja a következő a sorban azon pilóták között, akiket a feltörekvő tehetségek számára alapított Lorenzo Bandini-treófeával tüntettek ki. A holland versenyző vasárnap, az olaszországi Brisighellában vehette át a kitüntetést.

0 Tovább

Sainz a Renault és a Ferrari célkeresztjében?

F1 Forma-1 Carlos Sainz Toro Rosso Red Bull Fernando Alonso Renault Ferrari Osztrák Nagydíj
Carlos Sainz szerződését már meghosszabbította a Toro Rosso, ám az Osztrák Nagydíj hétvégéjén úgy tűnt, hogy a spanyol reménység jövőjével kapcsolatban még több a pletyka, mint az új kontraktus szentesítése előtt. Mint Spielbergben megtudtuk: vannak, akik biztosra veszik, hogy a pilóta egy másik, nagyobb alakulat kötelékében kezdi majd a 2017-es idényt.

0 Tovább

Kvjatnak nincs jövője a Red Bullnál?

F1 Forma-1 Danyiil Kvjat Toro Rosso Red Bull Mark Webber

Egyre többen vannak azon a véleményen a Forma-1 világában, hogy Danyiil Kvjat számára a kör bezárult a Red Bull családjában. Mark Webber is hasonlóképp foglalt állást, márpedig az ausztrálnál jobban senki nem tudja, hogy mit jelent kegyvesztettnek lenni az energiaitalosok kötelékében…

0 Tovább

A konyhában is villog a Toro Rosso Pumuklija

F1 Forma-1 Marco Matassa Carlos Sainz Toro Rosso

Miután Max Verstappen kikaparta az orra elől a gesztenyét és elvitt egy Red Bull-volánt, Carlos Sainznak minden eddiginél jobban kell tepernie, ha szeretne kezdeni valamit Forma-1-es karrierjével. Ebben a sportág egyik legfurább figurájára, a paddock Pumuklijának is nevezhető versenymérnökre, Marco Matassára kell támaszkodnia: az olaszt sokszor látjuk, de keveset tudunk róla…

0 Tovább

Kvjat letette a mestervizsgát Barcelonában

F1 Danyiil Kvjat Barcelona Toro Rosso Red Bull

Csütörtökönként semmilyen trófeát nem osztanak a Forma-1-ben, ám ha a sajtónapon nyújtott teljesítményért járna valamilyen különdíj, a Spanyol Nagydíjon biztosan Danyiil Kvjatnak kellene odaadni azt. Az orosz tényleg megérdemelné, ugyanis mesterien kezelte le azt meghurcoltatást, amely a Red Bull döntése révén jutott neki.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek