Nem volt könnyű az F1-ben tartani a Red Bullt

F1 Forma-1 Red Bull Helmut Marko Toro Rosso Dietrich Mateschitz
Nem csak puffogtatott az idei szezon közben a Red Bull, amikor azzal fenyegetőztek, hogy a motorkrízis miatt kivonulnak a Forma-1-ből: Helmut Marko, az energiaitalos márka programját felügyelő szakember a napokban egy interjúban újfent megerősítette, hogy Dietrich Mateschitz, a vállalatbirodalom tulajdonosa csak hosszas győzködés után bólintott rá a folytatásra.

0 Tovább

Kitüntették a Toro Rosso aero-gárdáját az STR10-esért

F1 Forma-1 Toro Rosso FIA STR10 Max Verstappen
Komoly elismerésben részesült a Toro Rosso: egy brit szaklap az aerodinamikai tekintetben a leginkább kimunkált versenyautónak választotta meg a faenzai Red Bull-juniorkülönítmény STR10 típusjelű konstrukcióját.

0 Tovább

FIA-elismeréseket kaphat az ifjú Verstappen

F1 Forma-1 Max Verstappen Toro Rosso
Lewis Hamilton akasztotta a legnagyobbat a 2015-ös Forma-1-es szezonban azzal, hogy domináns teljesítménnyel begyűjtötte harmadik vb-címét, de kétség sem férhet ahhoz, hogy az évad nagy nyertesei között van Max Verstappen, a Toro Rosso szemtelenül fiatal újonca is. Sőt, könnyen előfordulhat, hogy az FIA év végi gáláján már trófeáért is szólítják majd a 18 éves pilótát.

0 Tovább

Senkinek nem adja Verstappent a Red Bull


Kevés olyan piacképes portéka van jelenleg a Forma-1-ben, mint a csodaújonc Max Verstappen: paddock-pletykák szerint a Ferrarinál és a Mercedesnél sem tettek még le arról, hogy valamilyen előszerződést kössenek a fiatal hollanddal, éppen ezért a Red Bullnál szükségesnek érezték, hogy leadjanak egy újabb figyelmeztető lövést…

0 Tovább

Verstappen miatt kapott kosarat a Red Bull a Ferraritól?


Érdekes pletyka került terítékre Szocsiban a Red Bull motorhajhászatával kapcsolatos spekulációárad közepette: több forrás véli úgy, hogy a Ferrari az ifjú tehetség, Max Verstappen miatt intett be az energiaitalos vállalat nagyobbik csapatának.
0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek