Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Gyorséttermi milliárdokból a Forma-1 felé 



F1 Forma-1 Sean Gelael KFC Hungaroring Jagonya Ayam Toro Rosso Franz Tost
Nem kizárt, hogy rövidesen új köntöst, vagy legalábbis egy jókora szponzori matricát kaphat a Toro Rosso Forma-1-es istállója. Ha minden igaz, a hungaroringi teszten a Red Bull-junioregyletnél megfordult indonéz pilóta, Sean Gelael milliárdos apukája azon van, hogy ilyen módon csináljon valamilyen szerepkört a fiának…

Tovább
0

Kvjatot megtanította beszélni az idei küszködés



F1 Forma-1 Red Bull Toro Rosso Danyiil Kvjat
Forma-1-es szereplésének kezdete óta Danyiil Kvjatot joggal lehetett "savanyújóskának" titulálni, az orosz pilótából ugyanis még harapófogóval sem lehetett kihúzni semmi hangzatosat. Úgy tűnik, hogy ez most változóban van, amiben kétségkívül szerepet játszik az is, hogy idén megkapta pályafutása legnagyobb maflását: a Red Bull példátlan módon szezon közben sorolta vissza juniorcsapatához, a Toro Rossóhoz.

Tovább
0

Verstappen rangos trófeával hangol a Magyar Nagydíjra



F1 Forma-1 Max Verstappen Red Bull Lorenzo Bandini-trófea Toro Rosso Christian Horner
Rangos elismerést söpört be Max Verstappen: a Red Bull szemtelenül fiatal tinisztárja a következő a sorban azon pilóták között, akiket a feltörekvő tehetségek számára alapított Lorenzo Bandini-treófeával tüntettek ki. A holland versenyző vasárnap, az olaszországi Brisighellában vehette át a kitüntetést.

Tovább
0

Sainz a Renault és a Ferrari célkeresztjében?



F1 Forma-1 Carlos Sainz Toro Rosso Red Bull Fernando Alonso Renault Ferrari Osztrák Nagydíj
Carlos Sainz szerződését már meghosszabbította a Toro Rosso, ám az Osztrák Nagydíj hétvégéjén úgy tűnt, hogy a spanyol reménység jövőjével kapcsolatban még több a pletyka, mint az új kontraktus szentesítése előtt. Mint Spielbergben megtudtuk: vannak, akik biztosra veszik, hogy a pilóta egy másik, nagyobb alakulat kötelékében kezdi majd a 2017-es idényt.

Tovább
0

Kvjatnak nincs jövője a Red Bullnál?



F1 Forma-1 Danyiil Kvjat Toro Rosso Red Bull Mark Webber

Egyre többen vannak azon a véleményen a Forma-1 világában, hogy Danyiil Kvjat számára a kör bezárult a Red Bull családjában. Mark Webber is hasonlóképp foglalt állást, márpedig az ausztrálnál jobban senki nem tudja, hogy mit jelent kegyvesztettnek lenni az energiaitalosok kötelékében…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek