efpluszegy

Kvjat letette a mestervizsgát BarcelonábanF1 Danyiil Kvjat Barcelona Toro Rosso Red Bull

Csütörtökönként semmilyen trófeát nem osztanak a Forma-1-ben, ám ha a sajtónapon nyújtott teljesítményért járna valamilyen különdíj, a Spanyol Nagydíjon biztosan Danyiil Kvjatnak kellene odaadni azt. Az orosz tényleg megérdemelné, ugyanis mesterien kezelte le azt meghurcoltatást, amely a Red Bull döntése révén jutott neki.

Tovább
0

Webbert nem lepte meg a Kvjat-Verstappen helycsereF1 Forma-1 Max Verstappen Danyiil Kvjat Helmut Marko Red Bull Toro Rosso
Valószínűleg csak egy embert nem lepett meg az a fejlemény, hogy a Red Bull istálló Danyiil Kvjatot a szezon közben cserélte Max Verstappenre: Mark Webbert, aki maga is megsínylette a sportigazgató, Helmut Marko szigorát, s aki úgy véli, hogy a holland szuperreménységnek is össze kell kapnia magát…

Tovább
0

Topcsapathoz készül Verstappen 2017-reF1 Forma-1 Max Verstappen Toro Rosso Red Bull Carlos Sainz
Továbbra is kiemelt érdeklődést mutatnak a Forma-1-es topcsapatok a Toro Rossónál hajtó tehetség, Max Verstappen iránt - erősítette meg a pilóta édesapja. Jos Verstappen biztos benne, hogy csemetéje jövőre már nem a faenzai juniorgárda versenyzője lesz, ugyanakkor leszögezte: az új állomáshely kiválasztásában kulcsszerepe lesz az energiaitalos konszernnek.

Tovább
0

Karóra-keringő a Forma-1-benF1 Forma-1 Toro Rosso McLaren Ron Dennis

Bár az idei Forma-1-es szezon még nem kezdődött el, a McLaren és a Toro Rosso máris vívott egy csatát egymással. A színfalak mögött a wokingiak rárepültek a Red Bull-juniorok új karórás partnerére: ugyan a japán márkától kosarat kaptak, a brit csapat egy svájci márkával vigasztalódik.

Tovább
0

Alfa Romeót akar az F1-ben a Ferrari-fővezérF1 Forma-1 Alfa Romeo Sergio Marchionne Red Bull Toro Rosso

Ha Sergio Marchionnén, a Fiat-Chrysler csoport és a Ferrari fővezérén múlik, az Alfa Romeo 1988 után újra feltűnhet a Forma-1 háza táján. Német források szerint a nagyfőnöknek terve is van: ez első körben ugyan kudarcba fulladt, ám az olasz nem adta fel és a kínálkozó lehetőségre vár.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek