efpluszegy

Alonsóék Lego-Ferrarival támadnak SzingapúrbanLego-Ferrari

Legóból készült Forma-1-es Ferrarit mutatott be a Shell, a 150 Italia életnagyságú mását Fernando Alonso és Felipe Massa mutatta be Szingapúrban.

Tovább
0

Így készítik fel a tengerentúlra a Forma-1-es versenygépeket - videóFolytatja a Forma-1 rajongók kényeztetését a Sauber istálló: a svájci egylet nemrégiben a versenygép anatómiájába avatta be az érdeklődőket azzal, hogy fotókat és videót tettek közzé egy hosszában kettévágott gépről, ezúttal pedig azt mutatják meg, hogyan szedik szét és rakják össze az autót a távoli futamokra készülve. Mindezt másfél percbe sűrítve.

Tovább
0

Megvadítja a biztonsági autót Szingapúrra a MercedesMercedes SLS AMG GT Safety Car

Nem csak a versenycsapat készül a Szingapúri Nagydíjra a Mercedesnél: a csillagos márka a távol-keleti városállam villanyfényes összecsapásán egy új, megvadított biztonsági autót is bemutat.

Tovább
0

5 érv, amiért Hamiltonnak érdemes a Mercedeshez igazolniaNoha a pilótapiac jelenleg bonyolultabbnak tűnik, mint valaha, abban immáron szinte mindenki biztos, hogy Lewis Hamilton a McLarentől a Mercedeshez teszi át a székhelyét. A hivatalos bejelentésig ezt sem lehet biztosra venni természetesen, az F+1 Blog azonban igyekezett összeszedni öt olyan érvet, ami a britet arra motiválhatja, hogy hátat fordítson nevelőegyüttesének, és áttegye a székhelyét a csillagos egylethez.

Tovább
0

Vad pletykák: egy finn a Ferrarinál, egy másik a McLarennél?Lassan követhetetlenné válik a Forma-1-es átigazolási piac: bár Heikki Kovalainenről Monzában még úgy hírlett, hogy már megállapodott a Sauberrel, a legfrissebb pletykák szerint menedzsmentjét megkereste a Ferrari, s finn jelölttel gyarapodott a McLaren állítólagos kiszemeltjeinek listája is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek