efpluszegy

Soha rosszabbat az ideinél!48 órával a survivor showba átcsapó Brazil Nagydíj után is forrnak az indulatok azzal kapcsolatban, hogy ki érdemelte meg jobban az idei vb-címet. Amilyen az idei évad volt, tényleg lehet sajnálkozni azon, hogy miért nem lehet egyszerre két világbajnokot avatni…

Tovább
0

GPS-t Räikkönennek! - videóKimi Räikkönen Abu-Dzabival ellentétben Interlagosban nem győzött, de ismét gondoskodott róla, hogy a Forma-1 rajongóknak legyen oka a nevetésre. A Lotus finnje kisodródott a pályáról, ahová egy szervizúton próbált visszatérni, de eltévedt.

Tovább
0

Így látja a Forma-1-es szakma a bajnoki esélyeketSebastian Vettel vagy Fernando Alonso? Így hangzik a milliószor elismételt kérdés, amelyre órákkal a Brazil Nagydíj előtt sincs egyértelmű válasz: az F+1 Blog az időmérő edzés után körbenézett, hogyan látja a szakma a német és a spanyol bajnoki különmeccsét.

Tovább
0

Ezért nincs még Grosjeannak új Lotus-szerződése - videóTöbbször kinyilvánította már a Lotus istálló vezérkara, hogy nem csak Kimi Räikkönennel, hanem Romain Grosjeannal is szerződést kívánnak hosszabbítani, a finn versenyzővel ellentétben azonban a franciával még mindig nem állapodtak meg. Az okokra eddig csak célozgattak, a Brazil Nagydíj időmérőjén történtek azonban rávilágítottak a lényegre: a francia ismét vitatható szituációba keveredett, olyanba, amelyet lazán elkerülhetett volna.

Tovább
0

Rideg valóság: pénz is kell a tehetség mellé az F1-benKét versenyző-bejelentéssel indult a sorsdöntő Brazil Nagydíj pénteki napja Interlagosban: a Saubernél és a Caterhamnél érthető módon örvendeznek az új szerzeményeknek, a publikum azonban a különféle közösségi oldalakon vegyes érzelmekről számolt be. Ez már csak így megy, a Forma-1-ben immáron kizárólag a pénzzel megspékelt tehetségeknek van helye.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek