F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Minttu Virtanen Ferrari Bell Helmets

Kimi Räikkönen barátnője és kisfia édesanyja, Minttu Virtanen kimaxolta a cukiság-faktort: a hölgy olyan fotót adott közre a finn pilóta egyéves kisfiáról, amelyen édesapja sisakjaival és egyik trófeájával pózol.

 

Ahogyan az a kis Räikkönenről készült fotókkal általában lenni szokott, a hétfő este közreadott felvétel viharos gyorsasággal szaladt körbe a világhálón. A Ferrari versenyzőjének sisakvitrinje és egyik trófeája mellett álldogáló apróság képéhez a büszke anyuka ezt írta: „Apukája nyomdokain!”
F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Minttu Virtanen Ferrari Bell Helmets
A papa egyébként a Forma-1-ben jelenlévő sisakgyártók közül a Bell Helmets ügyfele, az amerikai cég pedig nagyon büszke is erre. A vállalat – amely 2015-ben a Közel-Keletre, egészen pontosan a bahreini versenypályára telepítette gyártási tevékenységét – a szahíri hétvége folyamán vendégül is látta a 2007-es világbajnokot a gyárlétesítményében.



A napokban a Bell egy videót is közreadott Räikkönen látogatásáról, amely során az északi klasszis újra betekintést nyerhetett abba, hogyan készül az általa is viselt, nagyjából 2500-3000 eurót kóstáló HP7 típusjelű fejfedő.